„A Good Girl’s Guide to Murder“ stiže na Netflix – znamo i kada
„A Good Girl’s Guide to Murder“ stiže na Netflix – znamo i kada

„A Good Girl’s Guide to Murder“ stiže na Netflix – znamo i kada

Ovog leta stiže uzbudljiva miniserija A Good Girl’s Guide to Murder. Ona je snimljena po motivima romana koji godinama unazad zauzima sve relevantne liste najčitanijih knjiga – te nas ne iznenađuje to što istoimena adaptacija od samog starta privlači veliki broj nestrpljivih gledalaca.

Glavna uloga poverena je Emmi Myers, britanskoj glumici koja je postala nadaleko prepoznatljiva nakon hit serije Wednesdaydok svetsku premijeru treba očekivati u avgustu.

O čemu se radi?

Usnuli grad najednom potresa ubistvo. Svi su ubeđeni da je popularnu maturantkinju Andie Bell ubio njen dečko, koji nakon zločina izvršava suicid, ujedno, priznavši ubistvo u oproštajnoj poruci. Međutim, pet godina kasnije ovaj zločin, poput najtamnije senke, prati sve stanovnike grada Little Kilton.

Tako na scenu stupa Pip, maturantkinja koja odlučuje da u sklopu istraživačkog projekta dublje ispita sve pojedinosti ubistva i samoubistva. Uskoro, Pip nailazi na prve tragove i malo-pomalo shvata da se iza ovih zločina krije nešto mnogo mračnije.

Premijera serije A Good Girl’s Guide to Murder

Serija je najpre emitovana  putem online usluge BBC iPlayer u Ujedinjenom Kraljevstvu. Nakon toga stiže i na streaming platformu Netflix. Datum svetske premijere zakazan je za 1. avgust. Glavna zvezda, Emma Myers, objavila je na svom Instagram nalogu ovu vest, te odbrojavanje i zvanično može da počne.

Preporučujemo da za to vreme pročitate roman, koji je preveden u sklopu IK Vulkan izdavaštvo. Njega možete pronaći pod nazivom Kako ubijaju dobre devojke.

Foto: Instagram @emmamyers; IMDb; @vulkani.rs

Učitati još
Zatvori