Otkrivamo ko je misteriozni glumac na novim fotografijama sa snimanja serije „And Just Like That…”
Otkrivamo ko je misteriozni glumac na novim fotografijama sa snimanja serije „And Just Like That…”

Otkrivamo ko je misteriozni glumac na novim fotografijama sa snimanja serije „And Just Like That…”

Ubrzo nakon što je početkom maja glumica Sarah Jessica Parker objavom na Instagramu najavila početak snimanja treće sezone serije And Just Like That…, krenule se da se pojavljuju brojne fotografije sa seta. Na njima se najčešće pojavljuje upravo glumica koja tumači lik Carrie Bradshaw, a koja nam istovremeno – kao neprikosnoveni modni fanatik – iznova daje inspiraciju noseći odeću i aksesoare koji vrlo lako postaju predmet žudnje. Međutim, na najnovijim fotografijama sa snimanja, pažnju nam je privuklo nešto drugo. Odnosno, ovaj put neko. U pitanju je misteriozni glumac koji se našao u kadru sa popularnom Carrie, a koji je ujedno i novi lik kada je u pitanju treća sezona koja predstavlja spin-off ostvarenja Sex and the City. 

And Just Like That... treća sezona
BauerGriffin/INSTARimages

And Just Like That: Treća sezona i novi likovi

Prva epizoda dramedije And Just Like That… emitovana je u decembru 2021. godine. Serija je vrlo brzo privukla pažnju mnogih, a nakon prve je usledila i druga sezona. Nakon kratke pauze, a na osnovu fotografije koju je Sarah Jessica Parker objavila na Instagramu 1. maja ove godine, postalo je jasno da je tekst za prvu epizodu treće sezone napisao Michael Patrick King. Takođe, nešto kasnije smo saznali i da je njen naziv Outlook Good.

U nedeljama koje su usledile, popularna glumica je na svom profilu počela da objavljuje niz behind the scenes fotografija sa seta. Kroz njih je obavešavala fanove o toku snimanja, te o lokacijama na kojima se ono obavlja. Samim tim, poseta seta serije And Just Like That… – koji je u određenoj meri otvoren za javnost – postao je želja mnogih.

Iako je odavno poznato da će se pored glavne glumice u seriji ponovo pojaviti Cynthia Nixon i Kristin Davis, mnoge je iznenadila činjenica da je glumac John Corbett viđen na setu. Takođe, u prethodnom periodu smo saznali da će se u trećoj sezoni pojaviti Mehcad Brooks, Jonathan Cake, Nicole Ari Parker i Sarita Choudhury. Ipak, na najnovijim fotografijama, pažnju nam je privukao glumac Logan Marshall-Green. On je viđen u kadru sa glavnom glumicom i njenim mačkom, and we couldn’t help but wonder – da li je uloga ovog glumca glavna ili epizodna?

And Just Like That... treća sezona
BauerGriffin/INSTARimages

Ko je Logan Marshall-Green?

Američki glumac Logan Marshall-Green je tokom dugogodišnje karijere glumio u brojnim filmskim i televizijskim ostvarenjima. Između ostalog, pojavio se u serijama 24The O.C.Traveler. Takođe, glumio je u filmovima kao što su Spider-Man: Homecoming i When They See Us. Ipak, njegova nova uloga u seriji And Just Like That… iznenadila je mnoge. Štaviše, pojedini tvrde da ga nisu prepoznali na fotografijama sa seta.

Iako još uvek nisu poznati detalji kada je u pitanju njegova uloga, fanovi serije već sada imaju različite teorije. Međutim, čini se da je najpopularnija ona koja u njegovom liku vidi potencijalni love interest popularne Carrie Bradshaw. Međutim, tek u narednom periodu saznaćemo šta se krije iza njegove uloge. Sa obzirom na to da još uvek nije poznato kada će treća sezona serije And Just Like That… krenuti sa emitovanjem, u međuvremenu predlažemo da pogledate serije sa sličnom tematikom koje će vam se sigurno svideti.

Foto: Profimedia / Instagram (@elemgy)

Učitati još
Zatvori