Prijateljstvo koje je iznedrilo film: Angelina Jolie i Salma Hayek u novom kreativnom poduhvatu
Prijateljstvo koje je iznedrilo film: Angelina Jolie i Salma Hayek u novom kreativnom poduhvatu

Prijateljstvo koje je iznedrilo film: Angelina Jolie i Salma Hayek u novom kreativnom poduhvatu

Mnoge filmske saradnje su se pretvorile u prijateljstva i ta pojava nije veoma čudna. Međutim, dugotrajna i iskrena prijateljstva poput onog između Angeline Jolie i Salme Hayek je retkost. U današnje vreme bi ga najbolje opisao termin girlhood, a to nije slučajno, jer upravo su ove dve glumice u centru glasina o novoj filmskoj saradnji. Prijateljstvo između Salme Hayek i Angeline Jolie nije samo površno povezano zajedničkim radom, već je postalo duboko i iskreno. Njihova saradnja na filmu Without Blood bila je izuzetno uspešna, a kako mnogi mediji navode da je njihov odnos na setu prešao granice profesionalnosti, što je dovelo do još snažnijeg prijateljstva. Njihovo zajedničko iskustvo bilo je toliko inspirativno da su se odlučile na nastavak saradnje na budućim projektima.

angelina-jolie-salma-hayek-profimedia-0702364887
angelina jolie i salma hayek / profimedia

Angelina Jolie i Salma Hayek – prijateljstvo koje je iznedrilo film

Ono što izdvaja ovu saradnju jeste međusobna podrška i poverenje koje su izgradile kroz rad. Iako su obe izuzetno uspešne i prepoznatljive ličnosti u filmskoj industriji, pronašle su način da se povežu na ličnom nivou. Prema pojedinim izvorima, Salma je u razgovoru istakla da joj Angelina nije samo prijateljica, već je postala deo njene porodice. I kada ne bismo imali medije da nam otkriju celebrity tajne, ovo prijateljstvo ne bi ostalo pod velom misterije, s obzirom na to da Salma neretko objavljuje Angelinine slike na svom Instagram profilu.

Ovakva povezanost nije često viđena u svetu show business-a, gde profesionalni odnosi retko prerastu u pravo prijateljstvo, a još ređe u porodičnu povezanost. Salma je nedavno podelila svoje oduševljenje time što Angelina nije samo njena prijateljica, već i neko ko je direktno uključen u njen sledeći filmski projekat. Prema pojedinim medijima, Hayek je otkrila da Jolie producira njen sledeći film, koji ona sama režira. Ova saradnja simbolizuje koliko su se oslonile jedna na drugu u kreativnom smislu. Takođe, Angelina se pojavila kao ključna podrška Salmi, pomažući joj da realizuje svoje ideje.

Salma Hayek i Angelina Jolie / profimedia

Keep it friendly

Njihov odnos nije samo profesionalan – postao je duboko ličan. Tokom njihovog vremena zajedno na filmskom setu, izgradile su odnos poverenja i podrške koji se oseća u svemu što rade. Hayek je, prema medijskim izvorima, govorila o tome koliko je Jolie cenila njene sposobnosti. Čak i u trenucima kada ona sama nije bila sigurna u njih.

Dok svet čeka njihove nove projekte, jedno je sigurno – njihova saradnja nije završena. Obe umetnice nastavljaju da se međusobno inspirišu i podržavaju, i njihova priča tek počinje da se razvija. U filmskoj industriji, gde se često dešavaju kratkotrajne i prolazne saradnje, njihovo prijateljstvo i zajednički rad izdvajaju se kao pravo (emotivno) osveženje.

Foto: Profimedia, IMDb; Instagram: @salmahayek

Učitati još
Zatvori