Madonna ponovo u filmskoj industriji? Otkrivamo sve detalje o biografskom filmu pop ikone
Madonna ponovo u filmskoj industriji? Otkrivamo sve detalje o biografskom filmu pop ikone

Madonna ponovo u filmskoj industriji? Otkrivamo sve detalje o biografskom filmu pop ikone

Nakon vesti o obustavljanju snimanja Madonninog biografskog filma, fanovi širom sveta ostali su razočarani. Kultna ličnost, pop zvezda i glumica Madonna je neko čiji bismo biografski film s uživanjem pogledali, sudeći po živopisnim događajima iz njene prošlosti, a i velikim ostvarenjima u okviru karijere. Međutim, nakon objavljivanja obustave snimanja, Madonna je na svom Instagram nalogu pre nekoliko dana izbacila pomalo mističnu objavu. Zbog opisa ispod kompilacije fotografija su se mnogi dali u razmišljanje o potencijalnom nastavku snimanja filma.

Madonna – biografski film Who’s That Girl

Madonna je poznata ne samo kao muzička ikona već i kao filmska umetnica. Njena filmska karijera, koja je započela ranih osamdesetih, obuhvatala je sve – od režije do glume. Neki od filmova iz njenih glumački dana jesu A League of Their Own (1992), The Next Best Thing (2000), Swept Away (2002), a jedna od najikoničnijih joj je bila uloga Eve Perón u filmu Evita (1996).

O biografskom filmu u pitanju već je bilo reči, a kružile su glasine da bi film mogao da nosi naziv Little Sparrow. Međutim, sudeći po poslednjim objava pojedinih medija, naslov za ovaj biografski film bi mogao biti Who’s That Girl. Ovaj naziv nije iznenađujuć, sudeći po tome da je isti nosio film i pesma iz 1987. godine. Madonna bi navodno režirala i pisala ovaj film zajedno sa scenaristkinjom Erin Cressida Wilson. U glavnoj ulozi bi, prema glasinama, trebalo da bude Julia Garner. Međutim, istu ulogu bile su u opticaju i glumice poput Florence Pugh i Alexe Demie, kao i pevačice Bebe Rexha i Sky Ferreira.

Prema izveštavanjima pojedinih medija, sam proces audicije bio je poprilično mukotrpan za glumice koje su se u njemu našle. Naime, javnost je bila uzburkana informacijama da su u pitanju bile jedanaestočasovne koreografske sesije, kao i višečasovne pevačke sesije. Nakon toga, usledilo je čitanje scenarija pred Madonnom i njenim casting direktorom.

Iako s nestrpljenjem iščekujemo Madonnin biografski film, ovo još uvek nisu zvanično potvrđene informacije. Ostaje samo vreme da vidimo kako će se ova filmska situacija razvijati.

Foto:  Instagram: @madonna

Učitati još
Zatvori