Brad Pitt i George Clooney ponovo zajedno na filmskom platnu u nadolazećem ostvarenju „Wolfs“ – donosimo detalje
Brad Pitt i George Clooney ponovo zajedno na filmskom platnu u nadolazećem ostvarenju „Wolfs“ – donosimo detalje

Brad Pitt i George Clooney ponovo zajedno na filmskom platnu u nadolazećem ostvarenju „Wolfs“ – donosimo detalje

Brad Pitt i George Clooney deliće veliko platno ponovo nakon 16 godina u nadolazećem filmu imenovanom Wolfs. Dve holivudske ikone, dva šmekera i srcolomca – ovo su nam prve asocijacije kada pomislimo na Clooneya i Pitta. Njihov šarm ne jenjava sa godinama, već naprotiv. Isti je slučaj i sa njihovim karijerama. A sada ćemo sve te kvalitete moći da vidimo u jednom ostvarenju koje je najavljeno za 20. septembar ove godine. Naime, film Wolfs je akcioni triler koji je nastao pod rediteljskom palicom Jona Wattsa, a gorenavedena dva glumca tumače glavne uloge. Donosimo detalje.

Brad Pitt i George Clooney film Wolfs
Brad Pitt i George Clooney - film Wolfs

Film Wolfs – šta znamo?

Ne mnogo. Producentska kuća Sony Pictures je objavila trailer i koliko vidimo, ovaj akcioni triler trebalo bi da nas drži prikovanim za stolice tokom njegovog trajanja. Kao što i samo ime filma govori, Pitt i Clooney tumače dva vuka samotnjaka koji su sticajem okolnosti naterani da dele isti posao. I nisu preterano oduševljeni zbog toga. Kao što smo napomenuli režiju filma potpisuje Jon Watts. Reditelj je poznat po Spidermen trilogiji – Homecoming, Far From Home i No Way Home. Ako je sudeći po uspehu ovog Marvelovog klasika, ništa manje ne očekujemo ni od filma Wolfs.

The fantastic duo

Sama premisa filma obećava uzbudljivu, a i duhovitu avanturu. U jednom od scena iz trailera Clooney stavlja rukavice da bi prikrio ono što izgleda kao jezivo ubistvo i uverava ženu da ne postoji niko ko može da radi ono što i on. Nekoliko sekundi kasnije, Pitt ulazi noseći sličnu odeću,sa već stavljenim rukavicama. Sve ovo govori da ćemo svedočiti dinamičnoj hemiji između dva glavna lika. Na šta nas ovo podseća? Na ikoničan Ocean’s Eleven, naravno.

Pored ove dve holivudske ikone, u filmu će glumiti Amy Ryan koju smo zavoleli u popularnoj seriji The Office. Glumačka postava uključuje i Austina Abramsa, Poornu Jagannathan i Irinu Dubovu. Film će biti premijerno prikazan u bioskopima 20. septembra. Jedva čekamo.

Brad Pitt i George Clooney

Foto: Profimedia/ Youtube

Učitati još
Zatvori