„Am I Ok?”: Film Dakote Johnson pronalazi odgovore na čuvena pitanja milenijalaca
„Am I Ok?”: Film Dakote Johnson pronalazi odgovore na čuvena pitanja milenijalaca

„Am I Ok?”: Film Dakote Johnson pronalazi odgovore na čuvena pitanja milenijalaca

Am I Ok? – pita se film u kom glavnu ulogu tumači Dakota Johnson, a koji će na streaming platformi MAX biti premijerno prikazan 6. juna. Reč je o ostvarenju u kom će se, vrlo verovatno, pronaći svaka osoba u svojim dvadesetim. Pitanja (pored onog da li sam okej) koja film postavlja tiču se ljubavnih, poslovnih i svih segmenata života između, a koja se vrzmaju u glavi svakog milenijalca. Šta smo saznali o filmu – delimo u nastavku.

Am I Ok?

Lucy (Dakota Johnson) i Jane (Sonoya Mizuno) najbolje su prijateljice otkad znaju za sebe. Taman kada su pomislile da znaju sve jedna o drugoj, Lucy otkriva da, u stvari, krije veliku tajnu – od Jane, ali i od sebe same. Kada Jane odluči da se preseli u London, Lucy ostaje sama – sa svojim osećanjima – u Los Anđelesu.

U ovoj romantičnoj komediji istražuju se pitanja identiteta i navigacije života kada stvari postanu komplikovane. Šta se događa kada se prijateljstvo nađe u vrtlogu haosa,  a šta kada su za to krivci upravo nova, nepoznata osećanja? Am I Ok nudi odgovore na ovo – i mnogo više od toga.

Nikada nije kasno

Film Am I Ok idealan je izbor za girls night inPored toga što su protagonistkinje žene i činjenice da je film (između ostalog) o prijateljstvu, film je dobar izbor i zbog komedije i načina na koji pakuje pomalo teške teme. Kroz jednu zanimljivu priču koja se dotiče i tema seksualnosti i spoznavanja sebe, poruka da nikada nije kasno velik je deo priče.

Dakotu Johnson nedavno smo gledali u filmu Madame Web, a otkrili smo i kako trenira i održava fit izgled. Ovo nije jedina romantična (drama) komedija u kojoj igra Dakota, a kojoj se radujemo. Naime, nedavno je viđena kako snima upravo rom-com sa Pedrom Pascalom u Njujorku. Pored nje, u filmu koji 6. juna stiže na MAX gledamo i Kiersey Clemons i Seana Hayesa.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori