Goodbye long hair! Nova frizura Demi Moore najavljuje hit seriju „Landman”
Goodbye long hair! Nova frizura Demi Moore najavljuje hit seriju „Landman”

Goodbye long hair! Nova frizura Demi Moore
najavljuje hit seriju „Landman”

Američka glumica Demi Moore poznata je po dugačkoj i raskošnoj kosi koja je vremenom postala njen zaštitni znak. Za razliku od Kim Kardashian, Emme Stone i Kaie Gerber koje su nedavno svojim transformacijama dokazale da je tamnosmeđa boja kose u modi, Demi Moore se sa tom činjenicom upoznala još odavno. Ipak, baš kao što glumica Emma Stone neretko menja boju kose u zavisnosti od likova koje tumači, ovaj put smo promenu kada je u pitanju frizura zapazili i kod Demi Moore. Međutim, njena transformacija ne tiče se boje kose, već dužine. Samim tim, Demi Moore je kraćom kosom najavila novu hit seriju Landman.

Demi Moore, kraća frizura i serija Landman

Kroz ekskluzivne fotografije koje je objavila na svom Instagram profilu, Demi Moore ujedno je predstavila i novu dužinu kose. U opisu fotografija je napisala: Meet Cami Miller. Upravo to je i naziv lika kog će tumačiti u seriji Landman, a koja je bazirana na podkastu Boomtown čiji je autor Christian Wallace. Serija, čije snimanje je završeno pre manje od mesec dana, će premijerno biti prikazana tek 17. novembra. Takođe, poznato je da će u istom danu izaći dve epizode. Nakon toga će svake nedelje izlaziti po jedna epizoda, i to sve do 12. januara 2025. godine. Prvu sezonu će činiti deset epizoda koje će moći da se pogledaju na Paramount+ streaming mreži.

Iako se o seriji još uvek vrlo malo zna, ona će gledaoce prostorno smestiti u svet naftnih platformi u Teksasu. Upravo tamo, fokus je na milijarderima koji svojim postupcima utiču na preoblikovanje klime i ekonomije. Pored Demi Moore, u seriji će se pojaviti Billy Bob Thornton, Ali Larter, Michael Peña, Andy Garcia, Mark Collie, Jon Hamm i mnogi drugi. Međutim, upravo je na popularnoj glumici uočena najveća transformacija a, iako ostaje nejasno da li je u pitanju perika, fanovi su oduševljeni.

Foto: Instagram (@demimoore)

Učitati još
Zatvori