Eva Longoria oduševila fanove izjavom o povratku serije „Desperate Housewives”
Eva Longoria oduševila fanove izjavom o povratku serije „Desperate Housewives”

Eva Longoria oduševila fanove izjavom o povratku serije „Desperate Housewives”

Serija Desperate Housewives emitovala se od 2004. do 2012. godine. Čini se u rekordnom roku, publika širom sveta je zavolela fiktivnu ulicu Wisteria Lane, te njene brojne stanovnike. Susan, Lynette, Bree i Gabrielle izdvojile su se kao glavni ženski likovi, a sa sa njihovim životnim pričama i svakodnevnim problemima poistovetili su se mnogi. Ipak, nakon osam sezona i ukupno 180 epizoda, snimanje serije je obustavljeno. Uprkos tome, čak i dvanaest godina kasnije, serija Desperate Housewives ima status kultne. Upravo zbog toga, njeni fanovi priželjkuju reboot, odnosno ponovnu produkciju serije. A čini se da i glumica Eva Longoria – koju je ova serija proslavila – deli to mišljenje.

Desperate Housewives: Potencijalni reboot?

Već pomenute ženske likove tumačile su glumice Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross i Eva Longoria. Upravo zbog činjenice da je glavna asocijacija na njih Desperate Housewives, javnost čak i više od deceniju kasnije želi da zna koji su njihovi stavovi po pitanju serije. Zbog toga, one neretko dobijaju pitanja koja se tiču potencijalnog reboot-a. Ipak, čini se da je Eva Longoria najglasnija kada je reč o ponovnoj produkciji serije.

ABC Collection / Everett / Profimedia

Štaviše, upravo to je ponovo potvrdila pre samo nekoliko dana u emisiji Loose Women. Na pitanje o seriji, rekla je da pitanje o ponovnoj produkciji dobija bar sto puta dnevno. Razlog za to joj je vrlo logičan, a to je činjenica da je koncept reboot-a nekada popularnih serija trenutno vrlo zastupljen. Ipak, njen odgovor oduševio je mnoge. Eva Longoria potvrdila je da bi se ona prva prijavila za reboot, te da bi istog momenta otišla u ulicu Wisteria Lane gde bi sačekala ostatak glumačke ekipe. Takođe, ona je rekla da joj fali tumačenje lika Gabrielle. Stoga bi volela da se ponovo nađe u njenoj koži.

Takođe, ona je dodala da je i dalje u kontaktu sa drugim glumicama iz serije. Štaviše, u intervjuu ih je oslovila sa moje devojke. Dodala je da će one uvek biti deo njenog života, kao i da su imale veliki uticaj kada je u pitanju razvoj njene karijere. Ipak, uprkos pozitivnom odgovoru koji je dala Eva Longoria, tek ćemo u narednom periodu saznati da li će ova serija dobiti reboot. Dok do toga ne dođe, predlažemo da pogledate novu seriju o porodičnim tajnama kojom se Eva Longoria vratila na male ekrane.

Foto: Profimedia, Instagram (@shesfarrout, @evalongoria)

Učitati još
Zatvori