U sedmoj sezoni teenage serije „Élite“ pojaviće se glumica srpsko-hrvatskog porekla Mirela Balić
U sedmoj sezoni teenage serije „Élite“ pojaviće se glumica srpsko-hrvatskog porekla Mirela Balić

U sedmoj sezoni teenage serije „Élite“ pojaviće se glumica srpsko-hrvatskog porekla Mirela Balić

Nove epizode planetarno popularne španske serije Élite zvanično stižu 20. oktobra na streaming platformu Netflix. Uz sedmu sezonu vraćaju se i dobro nam poznati akteri koje smo gledali u prethodnim sezonama – dok će dodatnu dinamiku uneti i neka nova lica. Među njima se posebno  ističu mlada glumica srpsko-hrvatskog porekla Mirela Balić i brazilska regeton kraljica Anitta.

Jedno je sigurno, nakon ovih vesti sa jačom dozom ushićenja iščekujemo sedmu sezonu – koja će ako sudimo na osnovu promotivnog videa, ali i prikazane glumačke postave, kvalitetom nadmašiti sve dosadašnje sezone.

@elitenetflix

Ko je Mirela Balić?

Mirela Balić rođena je u Madridu 1999.  godine, ima srpsko-hrvatsko korene i trenutno se ubraja u red najperspektivnijih glumica novije generacije. U poslednjih godinu dana mogli smo je videti u svim istaknutim projektima u Španiji. Među njima se izdvajaju uloge u filmovima Código Emperador i Beach House – kao i uloga Emily u zapaženoj seriji Zorras. Nova školska godina u  prestižnoj srednjoj školi Las Encinas donosi i nove aktere – a centralno mesto, sudeći po brojnim najavnim fotografijama, dobiće upravo Mirelin lik.

Ko će sve činiti glumačku postavu?

Iako je 20. oktobar sve bliži producenti popularne serije i dalje drže u tajnosti mnoge informacije u vezi sa sedmom sezonom. Brojni fanovi nestrpljivo iščekuju premijeru kako bi saznali ko je nastradao prilikom pucnjave, kojom je misteriozno završena prethodna sezona.

Osim Valentine Zenere i Andréa Lamogliae, koji će reprizirati uloge Isadore i Ivána, u seriji Elite ponovo se vraća i Omar Ayuso (mnogima jedan od najdražih likova iz originalne postave). Manu Rios je i zvanično napustio projekat nakon šeste sezone, a njegovo mesto zauzeo je nadaleko poznati maneken Fernando Lindez, kojeg smo dosad  viđali u Balmain kampanjama i brojnim modnim editorijalima. Veliko interesovanje izaziva i pojavljivanje brazilske zvezde Anitte na promotivnim fotografijama, dok će dodatne informacije o njenom liku ostati čuvane do same premijere.

@elitenetflix

Foto: Instagram @mirelabalic; @elitenetflix

Učitati još
Zatvori