Znamo tačan datum premijere četvrte sezone serije „Emily in Paris“ – pogledajte trailer među prvima
Znamo tačan datum premijere četvrte sezone serije „Emily in Paris“ – pogledajte trailer među prvima

Znamo tačan datum premijere četvrte sezone serije „Emily in Paris“ – pogledajte trailer među prvima

Leto je očigledno vreme dobrih (filmskih i televizijskih) vesti. Nakon što smo (napokon) saznali tačan datum emitovanja serije My Brilliant Friend, ovog puta nas očekuju slične vesti. Ljubitelji serije Emily in Paris konačno su dočekali trenutak koji su nestrpljivo iščekivali. Naime, pojavio se trailer za četvrtu sezonu ove popularne Netflix-ove serije, a znamo i tačan datum premijere. Na Instagram nalogu čuvene serije osvanuo je podatak da će premijera prvog dela nove sezone biti 15. avgusta na Netflixu. Drugi deo će izaći 12. septembra ove godine.

Nakon što smo pogledali fotografije sa snimanja nove sezone, sada ćemo (konačno) pogledati i trailer. On obećava da će doneti još više drame, mode, romanse i avantura koje su postale zaštitni znak Emilyine pariske avanture.

Emily in Paris – četvrta sezona popularne serije


Šta nas očekuje u četvrtoj sezoni? Trailer otkriva da Emily Cooper (Lilly Collins), talentovana mlada marketinška stručnjakinja iz Amerike, nastavlja svoju karijeru u Parizu, suočavajući se sa novim izazovima kako na profesionalnom, tako i na ličnom planu. U novoj sezoni, Emily će se naći pred važnim odlukama koje će uticati na njen posao i ljubavni život, dok pokušava da balansira između svojih američkih korena i pariskog načina života. Pored povratka omiljenih likova od prve sezone poput Sylvie, Mindy i Gabriela, trailer najavljuje i uvođenje novih, intrigantnih likova koji će dodatno začiniti radnju. Međutim, fanove će obradovati i povratak prošlosezonskog omiljenog lika – Alfieja (Lucien Laviscount). Ne sumnjamo da nas očekuje mnogo nepredvidivih zapleta i emotivnih trenutaka. Naravno, i mnogo modne inspiracije.

Jedna od najistaknutijih karakteristika serije Emily in Paris jeste njen besprekoran modni stil. Četvrta sezona neće razočarati u tom pogledu. Trailer prikazuje Emily u nizu sofisticiranih i trendy kombinacija koje će sigurno postaviti nove modne standarde.

Fanovi širom sveta već broje dane do povratka Emily i njenih pariskih avantura. Sada kada znate tačan datum premijere, možete se spremiti za još jednu uzbudljivu sezonu Emily in Paris koja će vas sigurno očarati svojim šarmom, duhovitošću i elegancijom. U nastavku pogledajte trailer.

Foto: IMDB, YouTube; Instagram: @emilyinparis, @netflix

Učitati još
Zatvori