Znamo ko će biti voditelji ovogodišnjih Emmy nagrada – otkrivamo detalje
Znamo ko će biti voditelji ovogodišnjih Emmy nagrada – otkrivamo detalje

Znamo ko će biti voditelji ovogodišnjih Emmy
nagrada – otkrivamo detalje

Sa manje od mesec dana do 76. dodele nagrada Emmy, konačno su potvrđeni voditelji ovogodišnje ceremonije. Otac i sin, Eugene i Dan Levy, preuzimaju ulogu voditelja dodele. Dodela će se održati u nedelju, 15. septembra 2024. godine, a fanovi su već nestrpljivi.

Nakon što smo otkrili koje serije zauzimaju dominantno mesto u okviru ovogodišnjih nominacija za kultne Emmy nagrade, ovog puta se posvećujemo humorističnom father-son dvojcu.

Emmy 2024: Father-son duo

Eugene Levy, poznat po svojoj izvanrednoj karijeri u komediji, stekao je široku popularnost zahvaljujući radu na seriji SCTV i franšizi American Pie. Njegov rad u seriji Schitt’s Creek, koju je stvorio zajedno sa svojim sinom Danom, doneo je mu brojne nagrade, uključujući i Emmy za najboljeg komičara. Osim toga, Eugene je nominovan za Emmya 2024. godine za seriju The Reluctant Traveler With Eugene Levy na Apple TV+.

Dan Levy je, s druge strane, prepoznat kao talentovani pisac, producent i glumac. Najpoznatiji je po svom radu takođe na seriji Schitt’s Creek. Pored toga, Dan je poznat po svom radu kao reditelj i producent na raznim projektima. Ti projekti uključuju dokumentarac Lilith Fair i nedavne uloge u serijama poput HBO-ove kultne Curb Your Enthusiasm i Netflixove Sex Education. Njegova sposobnost da stvara inovativne i emotivne priče u televiziji dodaje posebnu dimenziju njegovom angažmanu kao voditelja.

emmy-2024-voditelji-dan-eugene-levy
Dan Levy i Eugene Levy Good Grief premijera / Profimedia

New duo in Emmy family

Eugene i Dan Levy će se pridružiti timu producenata Jesse Collins Entertainment. Oni su prethodne godine osvojili pohvale za proizvodnju dodele nagrada. Ovaj dinamični duo, koji će voditi dodelu nagrada prvi put kao otac i sin, donosi jedinstven spoj komične energije i profesionalizma na scenu Emmy-a.

Uoči ceremonije, očekivanja su velika. Ljubitelji televizije i industrije zabave širom sveta nestrpljivo iščekuju kako će Levyjevi obogatiti ovu prestižnu manifestaciju. Dodela Emmya, koja će se održati uživo iz Peacock teatra u Los Anđelesu, obećava nezaboravno veče uz prisustvo ovog izuzetnog voditeljskog para.

Foto: Profimedia; Instagram: @instadanjlevy

Učitati još
Zatvori