Noviteti na filmskom nebu: „Stranger Things“ i „Euphoria“ obradovali fanove neočekivanim vestima
Noviteti na filmskom nebu: „Stranger Things“ i „Euphoria“ obradovali fanove neočekivanim vestima

Noviteti na filmskom nebu: „Stranger Things“ i „Euphoria“ obradovali fanove neočekivanim vestima

Ljubitelji serija veoma dobro znaju koliko je uzbuđenje kada se govori o bilo kom novitetu koji se tiču serija Stranger Things i Euphoria. Iako nisu tematski slične, obe serije izazivaju hype jednakog intenziteta. Dve (skoro) najpopularnije serije na svetu odlučile su da obraduju svoje fanove. Naime, u toku je snimanje pete sezone serije Stranger Things i najavljena je treća sezona serije Euphoria. Pored svoje globalne popularnosti, obe serije su veoma poznate po velikim pauzama između sezona, međutim, (ne)strpljenju se nazire kraj.

Stranger things: Season four is big. Season five is definitely bigger.


Prisetimo se, nakon kraja četvrte sezone (2022) fanovi su ostali u velikoj neizvesnosti, a društvene mreže su poplavile količinom teorija zavere koje se tiču samog kraja serije. Zato su kreatori serije, braća Matt i Ross Duffer, odlučili da tu neizvesnost prekinu i otkrili da već duže vreme znaju na koji način će okončati seriju. Kako su navodili u medijima, kraj će zadvoljiti sve fanove, tako da ne morate brinuti da ćete ostati razočarani.

Sada je Netflix odlučio da podeli sa ljubiteljima serije behind the scenes video u kom glumci govore o seriji, a u pozadini se može čuti: Season four is big. Season five is definitely bigger. Sudeći po ovom teaser-u, peta sezona će biti velika, uzbudljiva i najeksplozivnija do sad. Trenutno su na polovini snimanja, a tačan release date jošuvek nije poznat.

Euphoria: Season three is coming


Kada bismo izdvojili seriju sa čijim smo se likovima najviše povezali, to bi bila Euphoria. Nakon što je snimanje treće sezone popularne serije bilo odloženo, pojedini fanovi su bili u strahu da se snimanje neće ni ostvariti. Međutim, sa euforičnog neba stižu lepe vesti za ljubitelje popularne serije. Naime, na oficijelnom Instagram nalogu serije Euphoria objavljen je okviran datum početka produkcije treće sezone – januar 2025. godine. Iako januar trenutno izgleda daleko, do sledeće godine nas očekuje dosta filmskih noviteta, pa se meseci neće ni osetiti.

Foto: IMDB; Instagram: @euphoria, @strangerthingstv

Učitati još
Zatvori