„His Three Daughters“ – hvaljena porodična drama stiže na Netflix
„His Three Daughters“ – hvaljena porodična drama stiže na Netflix

„His Three Daughters“ – hvaljena porodična drama stiže na Netflix

Hiperprodukcija je ove godine dostigla vrhunac, te sa svih strana stiže sadržaj koji je gotovo nemoguće ispratiti. Isti slučaj je zastupljen na popularnim streaming servisima, a novi filmovi i serije izlaze na dnevnom nivou. Tako se nedavno pojavio film, Rebel Ridge, čije je premijerno prikazivanje na platformi Netflix prošlo veoma zapaženo. Naposletku se ispostavilo da je u pitanju još jedan u nizu filmova koje je najbolje zaobići. No, postavlja se pitanje, kako u nepreglednom moru noviteta pronaći nešto kvalitetno, smisleno i vredno svakog utrošenog minuta? Čini se da odgovor na sva pitanja krije porodična drama His Three Daughters. U nastavku saznajte kakvu priču donosi film His Three Daughters. 

His Three Daughters – o čemu se radi?

Premisa je naizgled jednostavna i dobro poznata. Vincent se nalazi na samrti, a otuđene ćerke se okupljaju kako bi provele poslednje dane s njim. Mesto susreta je porodični stan u Bronksu, a Rachel, Christina i Katie zauzimaju fokus. Kako bi radnja bila što zanimljivija gledaocima, brigu o Vincentu vodi Rachel, kojoj je on zapravo očuh. Dok su njegove biološke ćerke sve vreme bile odsutne. Šta je dovelo do otuđenosti, kako će se odvijati njihov susret i koliko su zapravo kompleksni porodični odnosi? Otkriće nam upravo film His Three Daughters, koji stiže na straming platformu Netflix 20. septembra.

Glavne uloge / Premijera

Počevši od Natashe Lyonne, preko Carrie Coon, sve do Elizabeth Olsen i Jovana Adepoa – film je okupio vrhunsku glumačku ekipu. Pored toga, kadrovi su u estetskom pogledu savršeni, scenario autentičan, i zasigurno možemo očekivati potpuni ugođaj prilikom gledanja. Režiju potpisuje Azazel Jacobs, čija su prethodna ostvarenja, The Lovers i French Exit, stekla veliku popularnost. Samim tim nas ne iznenađuje što američka publika trenutno nadaleko iznosi pozitivne utiske o filmu His Three Daughters.

Ovo ostvarenje je najpre prikazano na prošlogodišnjem Filmskom festivalu u Torontu. Zatim je od 6. septembra otpočela bioskopska distribucija u Americi. Naposletku, film stiže 20. septembra na streaming platformu Netflix – koja je otkupila prava na emitovanje za sedam miliona dolara. U nastavku možete pogledati oficijelnu najavu.

Učitati još
Zatvori