„Practical Magic 2”: Filmski klasik dobija nastavak
„Practical Magic 2”: Filmski klasik dobija nastavak

„Practical Magic 2”: Filmski
klasik dobija nastavak

Da li se sećate Sandre Bullock i Nicole Kidman u ulozi sestara veštica u ne tako strašnom filmu? Da, govorimo o filmskom klasiku Practical Magic u kojem se provlače elementi fantazije, komedije i dosta romanse. Imamo dobru vest. Sve ove elemente ćemo ponovo moći da vidimo objedinjene u jednom ostvarenju, jer film Practical Magic dobija nastavak. Naime, Warner Bros. je najavio da je drugi deo ovog kultnog filma zvanično u pripremi. So, fasten your seatbelts, sestre Owens vraćaju se na veliko platno nakon 30 godina.

Practical Magic

Practical Magic je film iz 1998. godine, nastao pod rediteljskom palicom Griffina Dunnea, a zasnovan na istoimenom romanu autorke Alice Hoffman. Kao što smo rekli, ovo ostvarenje je spoj  romantike, drame i fantazije. Priča prati sestre Owens, koje potiču iz porodice veštica –  Sally koju tumači Sandra Bullock, i Gillian koju igra Nicole Kidman. One se suočavaju sa porodičnim prokletstvom koje sprečava žene u njihovoj porodici da pronađu pravu ljubav, jer svaki muškarac koga zavole tragično strada. Sestre izbegavaju veštičarenje sve dok sve do trenutka kada Gillianin dečko neočekivano umre.

Practical Magic – nastavak

Objava o nastavku je simbolično predstavljena, u vidu omaža prvom delu filma. Warner Bros. je na svom TikTok profilu u ponoć objavio ikoničnu scenu iz filma, i tako je zaintrigirao sve fanove o potencijalnom nastavku. Nakon toga, Warner Bros. je na društvenim mrežama potvrdio da je drugi deo filma Practical Magic zvanično u pripremi. Detalji o nastavku filma i dalje nisu poznati. Još uvek se ne zna da li će se originalna glumča postava vratiti. Ipak, nadamo se da ćemo imati priliku da ponovo vidimo Bullok i Kidman u ulogama sestara Owens.

Učitati još
Zatvori