Izašao je teaser za film „Priscilla“ Sofie Coppole: Evo šta znamo
Izašao je teaser za film „Priscilla“ Sofie Coppole: Evo šta znamo

Izašao je teaser za film
„Priscilla“ Sofie Coppole: Evo šta
znamo

Najavljen je novi film pod nazivom Priscilla u kojoj će glavne uloge imati Jacob Elordi i Cailee Spaeny. Nakon Luhrmannovog ostvarenja Elvis, Sofia Coppola, i ovog puta, zadržavši epitet da voli da predstavlja kontraverzne likove, odlučila je da ispriča priču o njegovoj ženi Priscilli.

Prošle godine, dugo najavljivani film Elvis je zavredio veliki uspeh, odajući počast legendi rock and roll-a Elvisu Presleyu. Bona fide legenda je svojom muzikom i harizmom osvojio svet, a da se njegov uticaj oseća i danas, videli smo prošle godine kada je zavladala Elvis manija, i kada je istoimeni film bio nominovan za Oskara. Baz Luhrmann nam je pružio uvid u karijeru ove legende, kao i atmosferu njegovog privatnog života i njegovih najiskrenijih emocija. Imali smo priliku da vidimo način na koji je uticala njegova žena Priscilla Presley na njegovu karijeru, kao i na njegov privatni život.

 

Coppolina autentičnost

A sada je došao red na Sofiu Coppolu da nam predstavi Priscillu iz njene vizure. Povučeni uspehom njenih ranijih  nezaboravnih ostvarenja, kao što su Lost in Translation i Marie Antoinette, ne sumnjamo da je ona najbolji kandidat da priču o Elvisu i Priscilli prikaže na velikom platnu.

i dalje neosporni fenomen u svetu filma, čija se umetnost ističe originalnošću i prefinjenošću, Coppola nastavlja da svojom autentičnom vizijom predstavlja svoje likove. Priscilla je zasnovana na memoarima Priscille Presley ‘Elvis i ja’, koji pričaju o njihovoj romansi i vremenu koje su proveli zajedno kao par. Ovo ostvarenje će pružiti dublji uvid o vezi koja je inspirisala neke od najvećih Elvisovih hitova.

U intervjuu za Vogue, Sofia je izjavila da je bila jako zainteresovano za Priscillinu priču o tome kako je bilo odrastati kao tinejdžer u Grejslendu.

“Bila sam toliko zainteresovana za Prisilinu priču i njenu perspektivu o tome kako je sve izgledalo odrastati kao tinejdžerka u Grejslendu. Ona je prolazila kroz sve faze mladog ženskog života u tako proširenom svetu – nekako slično Mariji Antoaneti.“

Budući da je Coppola često prikazivala duboku i intimnu stranu svojih protagonista, verujemo da ćemo ovde uspeti da vidimo ko je to bila Priscilla nezavisno od svog muža.

Imamo priliku da pogledamo trailer koji je sinoć izašao, a ako je suditi po tome, kao i po uspesima Copollinih filmova, izgleda da će i ovo ostvarenje doneti razna priznaja kritičara Elordija i Spaney kao što je bio slučaj sa mladim glumcem Austin Butlerom.

Učitati još
Zatvori