Ukoliko vam se dopao film „The Idea of You“, ove filmove bi takođe trebalo da pogledate
Ukoliko vam se dopao film „The Idea of You“, ove filmove bi takođe trebalo da pogledate

Ukoliko vam se dopao film „The Idea of You“, ove filmove bi takođe trebalo da pogledate

Film The Idea of You sa Anne Hathaway i Nicholasom Galitzinom, u glavnim ulogama, učinio je da vratimo nadu u romantične komedije. Premijerno je prikazan 2. maja na Amazon Prime Video platformi, i od tada je glavna tema društvenih mreža. Publika je oduševljena hemijom između protagonista na ekranu. I dalje se postavlja pitanje da li je priča inspirisana romantičnom vezom Harryja Stylesa i glumice Olivie Wilde. Bilo kako bilo, priča je zvanično inspirisana istoimenim romanom spisateljice Robinne Lee iz 2017. godine. Ipak, reditelj Michael Showalter je odlučio da promeni kraj, te nam je ostavio mogućnost da verujemo u srećne krajeve. Ukoliko se i vama, koliko i nama, dopala ova ljubavna priča, ove filmove bi takođe trebalo da pogledate. Obećavamo, neće vam pokvariti sliku o romantičnim filmovima, već naprotiv.

Love & Other Drugs

Love & Other Drugs je priča o ljubavi u njenim mnogim oblicima – romantičnoj ljubavi, samoljublju i ljubavi između prijatelja i porodice. Radnja prati Jamiea Randalla, kojeg tumači Jake Gyllenhaal, šarmantnog i harizmatičnog prodavca farmaceutskih proizvoda, koji veoma uspešno obavlja svoj posao. Takođe, miljenik je ženskog roda, te tako veoma često menja partnerke. Njegov život se neočekivano menja kada upozna Maggie Murdock (tumači je Anne Hathway), slobodoumnu umetnicu koja dovodi u pitanje njegovo shvatanje ljubavi i veza. Priča, čiju režiju potpisuje Edward Zwick, iskreno prikazuje moderne romantične veze pune izazova. Gyllenhaal i Hathaway pružaju izvanredne nastupe, unoseći dubinu i nijanse u svoje likove. Njihova hemija je moglo bi se reći, opipljiva. Love & Other Drugs je rolerkoster emocija, koji ostavlja trajan utisak, podsećajući nas da je ljubav, u svim svojim oblicima, najmoćnija sila od svih.

Purple Hearts

Purple Hearts je takođe romantična drama, kao i film The Idea of You, i prikazuje neočekivanu romansu između pevačice i marinca. Glavne uloge tumače Nicholas Galitzine, koji je zavredio pažnju i stekao popularnost upravo u ovom filmu i Sofia Carson, dok režiju potpisuje Elizabeth Allen Rosenbaum. Cassie (Carson) iz interesa stupa u brak sa marincem Lukeom (Galitzine). Budući da Cassie boluje od dijabetesa, udaje se za njega kako bi iskoristila povlastice države. Ovo je ljubavna priča koja prikazuje kako se dva srca, jedno crveno i drugo plavo, koja metaforišu osobe iz različitih svetova, postepeno spajaju. Kroz snagu ljubavi, oni nauče da se vode empatijom, saosećanjem i ljubavlju jedno prema drugom, i tako se preobraze u prelepu nijansu ljubičaste boje.

The Vow

Film The Vow, reditelja Michaela Sucsyja, koji je premijerno prikazan 2012. godine, donosi inspirativnu priču o izazovima, gubicima i nadi. Baziran je na stvarnom događaju. Priča prati život Lea (Channing Tatum) i Paige (Rachel McAdams), mladog para koji se suočava sa teškoćama nakon što Paige doživi saobraćajnu nesreću koja rezultira gubitkom pamćenja. Film se fokusira na borbu Lea i Paige da ponovo izgrade svoj odnos i da se ona ponovo poveže sa svojim prethodnim životom. The Vow istražuje teme identiteta, ljubavi i odluka koje oblikuju naše živote. Opisuje zavet u pravom smislu reči.

Foto: Youtube/ IMDB

Učitati još
Zatvori