„The Union“: Netflixov film okupio je zvezde holivudske A-liste, ovo su poznati detalji
„The Union“: Netflixov film okupio je zvezde holivudske A-liste, ovo su poznati detalji

„The Union“: Netflixov film okupio je zvezde holivudske A-liste, ovo su poznati detalji

Nezavisno od toga da li ste raspoloženi za romantičnu komediju, napeti triler, horor ili dramu, Netflixov repertoar uvek je žanrovski raznolik. Prva polovina godine protekla je u znaku visokobudžetnih ostvarenja Damsel, Rebel MoonPart Two, Atlas i Trigger Warning. Navedeni filmovi zauzeli su sam vrh trending liste, dok su pozitivne ocene uglavnom izostale. Ukoliko ste se, poput nas, zapitali kada će popularna streaming platforma plasirati kvalitetan naslov – čini se da odgovor leži u novoj špijunskoj komediji koja premijerno stiže 16. avgusta. Film The Union, okupio je zvezde s holivudske Aliste, ima uzbudljivu radnju i originalnu priču. U nastavku donosimo sve dostupne informacije.

Film The Union – o čemu se radi?

U središtu radnje nalazi se Roxanne Hall, žena koja dugi niz godina radi za špijunsku organizaciju Union. Zaplet nastaje u momentu kad nestane strogo čuvani spisak s imenima svih špijuna. Sledstveno tome, Roxanne regrutuje svog nekadašnjeg partnera Mikea kako bi joj pomogao u delikatnom zadatku. Ubrzo nastaju brojne nepredviđene situacije a sadašnji špijunski par po svaku cenu mora da izgladi sve nesuglasice i pronađe spisak od životnog značaja. Da li će u svemu biti uspešni – ostaje nam da saznamo 16. avgusta.

Glumačka postava

Film The Union okupio je zvezdanu ekipu. Nju čine Halle Berry, Mark Wahlberg i J. K. Simmons. Holivudska glumica, Halle Berry, svetsku slavu stekla je 2002. godine zahvaljujući James Bond franšizi. Potom je ostvarila glavnu ulogu u filmu Kingsman: The Golden Circle. A ovo će biti treća uloga u ostvarenju koje u fokus stavlja špijune i tajne službe. Na osnovu promotivnih fotografija i dostupnog trailera može se videti da je Berryjeva vratila svoju kratku frizuru iz Catwoman perioda – te su mnogi pomislili da se sprema nastavak tog kultnog filma iz 2004. godine.

Režiju špijunske komedije, The Union, potpisuje Julian Farino. Britanski režiser poznat je po serijama Entourage i Ballers, koje su emitovane putem kablovske mreže HBO. Sudeći po njegovim prethodnim projektima, možemo biti, gotovo, sigurni da nas očekuje odličan humor i uzbudljive akcione scene. U nastavku možete pogledati oficijelnu najavu.

Učitati još
Zatvori