Sprema se nastavak jedne od Sandlerovih najboljih komedija – a glumiće i Travis Kelce
Sprema se nastavak jedne od Sandlerovih najboljih komedija – a glumiće i Travis Kelce

Sprema se nastavak jedne od Sandlerovih najboljih komedija – a glumiće i Travis Kelce

Adam Sandler se vraća svojoj kultnoj ulozi. Potvrđeno je kako nam stiže nastavak komedije Happy Gilmore. Često smatran jednim od Sandlerovih najboljih filmova, Happy Gilmore izašao je 1996. i pratio je naslovnog junaka, bivšeg hokejaša koji osvoji golfski turnir kako bi pomogao svojoj baki da povrati kuću koju joj je oduzeta. U nastavku otkrivamo sve informacije o drugom delu kultne komedije.

Happy Gilmore 2 projekat je realizovan zahvaljujući Netflixu koji producira i distribuira film. Sandler će da reprizira svoju glavnu ulogu, a trebalo bi da se pojavi i Christopher McDonald koji je glumio glavnog antagonistu Shootera McGavina. Sandler je u jednom intervjuu potvrdio da će se u nastavku pojaviti i reditelj/glumac Benny Safdie. Podsetimo se, on je sa svojim bratom Joshom režirao indie hit Uncut Gem u kojem je upravo Sandler imao glavnu ulogu. Osim Safdiea, malo neočekivana, ali zanimljiva vest je da će svoj glumački talent u novom filmu pokazati i Travis Kelce, igrač američkog fudbala. Takođe, dečko Taylor Swift.

Prošlo je skoro 30 godina otkad smo zadnji put videli Happyja Gilmorea kako osvaja Tour Championship u golfu, a kako će film oživeti njegovu sportsku karijeru ostaje nam da vidimo. Nemamo još informacija o radnji. Međutim, scenario je napisan i film je u produkciji. U svakom slučaju smo uzbuđeni da ponovo vidimo legendarnog lika na našim ekranima.

P.S. Danas je izašao i novi Sandlerov stand up special na Netflixu, Adam Sandler: Love You koji je režirao Josh Safdie.

Tekst preuzet sa: Journal.hr.

Foto: IMDb, YouTube

Učitati još
Zatvori