Jessica Alba se iz „preduzetničkih voda” ipak vraća kinematografiji, a to potvrđuje i trailer za njen novi film
Jessica Alba se iz „preduzetničkih voda” ipak vraća kinematografiji, a to potvrđuje i trailer za njen novi film

Jessica Alba se iz „preduzetničkih voda” ipak vraća kinematografiji, a to potvrđuje i trailer za njen novi film

Jessica Alba već decenijama slovi za jednu od najpopularnijih glumica, te ultimativnu IT devojku čija pojava privlači pažnju već na prvi pogled. Iako je pre svega poznata po ulogama u filmovima kao što su Sin City, Fantastic Four i Honey, ona se tokom dugogodišnje karijere posvetila razvijanju drugih interesovanja među kojima se istaklo preduzetništvo. Upravo to oličeno je kroz The Honest Company – brend koji je osnovala 2011. godine. Ipak, nakon što je pre nekoliko meseci podnela ostavku na poziciji njegovog lidera, čini se da se kroz film Trigger Warning ponovo odlučila u potpunosti posvetiti svojoj prvoj ljubavi – glumi.

The Honest Company: Ups & downs

Brend The Honest Company fokusiran je na proizvode za ličnu higijenu, ali i one koji su namenjeni bebama i deci. Jessica Alba bila je inspirisana da stvori ovakvu kompaniju nakon rođenja njenog prvog deteta. Takođe, njen glavni cilj bio je da proizvodi budu bezbedni, provereni i eco-friendly. Ipak, pojedini su sumnjali u verodostojnost ovih proizvoda, te je brend 2016. godine između ostalog postao i predmet tužbe, koja je naposletku odbačena.

Ipak, nakon više od deset godina, Jessica Alba je pre mesec dana objavila da više neće vršiti funkciju lidera. Iako će i dalje imati savetodavnu ulogu kada je u pitanju razvojna strategija brenda, ona je objasnila kako ovo nije bila jednostavna odluka. The Honest Company opisala je kao životno putovanje kroz koje je upoznala neke od najboljih ljudi. Na kraju, naglasila je kako su zahvaljujući brendu njeni snovi postali java, a da je ona postala najbolja verzija sebe. Međutim, vrlo brzo postalo je jasno zašto je donela ovu odluku.

Coming soon: Trigger Warning

Iako se posvetila razvijanju i napretku svoje kompanije, Jessica Alba nije u potpunosti odustala od glume. U poslednjih 13 godina, ona se pojavila u 15 filmskih projekata. Međutim, sada se kao glumica i producentkinja u potpunosti posvetila filmu Trigger Warning. Ujedno, to je njen prvi film od 2019. godine. Opisan kao akcijski triler, film je fokusiran Parker koja se nakon očeve smrti vraća u rodni grad kako bi preuzela vlasništvo nad njegovim barom. Istovremno, ona dolazi u sukob sa bandom koja je preuzela kontrolu nad gradom.

Pored nje, u filmu Trigger Warning će se pojaviti Mark Webber, Jake Weary, Anthony Michael Hall i mnogi drugi. Film će biti dostupan za gledanje na streaming platformi Netflix već od 21. juna. Međutim, sudeći po reakcijama i komentarima ispod zvaničnog trailer-a, čini se da je preovladalo kolektivno mišljenje: Jessica Alba is back. 

Foto: Instagram (@jessicaalba) / Netflix / Youtube

Učitati još
Zatvori