Nakon mini-serije „The Regime“ Kate Winslet u novoj ulozi
Nakon mini-serije „The Regime“ Kate Winslet u novoj ulozi

Nakon mini-serije „The Regime“
Kate Winslet u novoj ulozi

Kate Winslet je jedna od najcenjenijih glumica današnjice. Poznata je po svojim nezaboravnim ulogama u filmovima poput Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Revolutionary Road, Iris i Little Children, kao i u serijama Mare of Easttown i The Regime. I naravno, po nezaboravnom Titanic-u. Ovog puta se vraća na male ekrane i to sa uzbudljivim novim projektom. Naime, Winslet će se pridružiti ekipi serije The Spot. Ova serija je nedavno dobila direktnu narudžbinu za celokupnu sezonu od strane streaming platforme Hulu. To znači da će serija početi sa snimanjem bez pilot epizode.

Kako prenose određeni mediji, serija The Spot će pratiti priču o uspešnoj hirurškinji, koju igra Winslet, i njenom suprugu, učitelju. Ideja o savršenom životu se dovodi u pitanje kada se pojave sumnje da bi ona mogla biti odgovorna za fatalnu saobraćajnu nesreću. Kako se priča odvija, njihova potraga za istinom ulazi u složeni splet sumnje, mračnih tajni i unutrašnjih sukoba. U isto vreme testirajući ne samo njihov brak, već i njihove granice u suočavanju sa mogućom krivicom i izdajom.

Kate Winslet u glavnoj ulozi serije The Spot

Ed Solomon, koji će biti scenarista i izvršni producent serije, poznat je po svom radu na filmovima poput Men in Black i Bill & Ted franšiza. Takođe, i na HBO seriji Mosaic. On će takođe biti i showrunner serije The Spot. Solomon je prethodno sarađivao sa Stevenom Soderberghom na seriji Full Circle. Njegova reputacija u industriji dodatno povećava očekivanja od ovog novog projekta. Kate Winslet, koja je u poslednjim godinama briljirala na malim ekranima sa serijama poput Mare of Easttown (za koju je osvojila Emmy) i HBO-ovom ograničenom serijom The Regime, nastavlja da pokazuje svoju svestranost i glumačku snagu.

Pored svoje uloge u crime drami The Spot, Winslet će takođe biti izvršna producentkinja ovog projekta. Serija će biti produkcijski vođena u saradnji između A24, renomirane produkcijske kuće poznate po svom inovativnom pristupu u filmovima i serijama, i 20th Television. Ako neka saradnja obećava kvalitet, to je ova.

Televizijski klasik u najavi?

Kate Winslet je tokom svoje karijere osvojila brojne nagrade i priznanja. Među njih ubrajamo i sedam nominacija za Oskara i pobedu za najbolju glumicu za ulogu u filmu The Reader. Sa svojim impresivnim iskustvom i reputacijom u filmskom i televizijskom svetu, nema sumnje da će njena nova uloga predvoditi još jedan omiljeni televizijski klasik.

Kako se serija The Spot približava svom debiju, uzbuđenje među fanovima i kritičarima raste. Ova crime drama obećava da će pružiti intenzivnu dramatičnu priču sa složenim likovima i uzbudljivim zapletima. To je čini jednim od najočekivanijih televizijskih projekata u bliskoj budućnosti.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori