Is Samantha back? Kim Cattrall o povratku u seriju „And Just Like That“
Is Samantha back? Kim Cattrall o povratku u seriju „And Just Like That“

Is Samantha back? Kim Cattrall o povratku u seriju „And Just Like That“

And just like that…

…dobijamo jedno jasno ne kao odgovor. I to, zapravo, nije samo tako, već smo unapred mogli da pretpostavimo da Kim Cattrall ne želi više ikada da glumi zajedno sa Sarom Jessicom Parker. Legendarna Samantha se samo na nekoliko sekundi pojavila u seriji And Just Like That i to u vidu telefonskog poziva. Takav poduhvat je naveo fanove da pomisle da su se strasti smirile i da će glumice moći da srede svoj odnos. Međutim, to nije (niti će biti) slučaj.

Kim Cattrall (ponovo) u seriji And Just Like That?

Kim Cattrall je na društvenoj mreži X odgovorila na pojedine glasine u vezi sa njenim povratkom u seriju And Just Like That. Naime, u medijima i po društvenim mrežama širile su se određene dezinformacije. Govorilo se kako je Kim izgovorila da će se vratiti, te kako je HBO učinio sve da to omogući. Jednostavnim odgovorom Aw that’s so kind but I’m not legendarna Samantha razočarala je mnoge. Međutim, sudeći po dugačkoj istoriji svađa između glumačke postavke Sex and the City serije, ova odluka Kim Cattrall nije iznenađujuća.

Odakle dolazi popularnost?

Iako je serija And Just Like That popularna, često se zapitamo da li je ona stvar individualnosti ili stare slave. Mnogi fanovi kultne Sex and the City serije nisu previše oduševljeni ovim nastavkom. Ukoliko ste vatreni fan Sex and The City – nedavno smo istražili u kojoj meri je ova serija reprezent života Candace Bushnell, autorke istoimene knjige. Imajući u vidu da nema jedne od glavnih junakinja zbog koje prethodna serija zapravo i opravdava deo svog naziva, impresivno je da je serija uopšte i zaživela. Međutim, svako doba ima svoje favorite, pa je tako i And Just Like That nečija omiljena serija.

Podsetimo se, iako je Aidanov povratak bio izvestan, pojavljivanje Kim Cattrall ni u prethodnoj sezoni u vidu telefonskog razgovora jednostavno nije bilo dovoljno. Na taj poduhvat Kim se isključivo odlučila zbog ubeđivanja izvršnog direktora kompanije HBO, Caseya Bloysa.

Foto: IMDB; Instagram: @sexandthecityfever

Učitati još
Zatvori