Ko je nadmašio Timotheea Chalameta i preuzeo ulogu Russella Crowea u Gladijatoru
Ko je nadmašio Timotheea Chalameta i preuzeo ulogu Russella Crowea u Gladijatoru

Ko je nadmašio Timotheea Chalameta i preuzeo ulogu Russella Crowea u Gladijatoru

Nakon pune 22 godine nakon premijere svima poznatog filmskog ostvarenja Gladijator režisera Ridley Scotta, sada možemo da očekujemo i nastavak ove priče. 

Ridley već uveliko radi na drugom delu filma, a do sada nam je poznata informacija ko će preuzeti ulogu poznatog Russella Crowea. Reč je o glumcu Paulu Mescalu, ovaj mladi glumac se do sada proslavio u mini seriji Normal People, a svojoj publici poznat je najviše po pozorišnim predstavama.

Kako će ovaj dvasesetšestogodišnji glumac uspeti da iznese ulogu u ovako velikom filmskom ostvarenju ostaje nam da vidimo.

Novi glumac / novi glavni lik

Kako saznajemo prema zvaničnim informacijama iz američke štampe, nastavak ovog filma fokusiraće se na lik Lucijusa (Lucijinog sina). Mladi glumac Paul Mescal uspeo je da osvoji iskusnog Ridleya u konkurenciji sa poznatijim glumcima kao što su Timothée Chalamet i Miles Teller. Kako je Paul Mescal ostavio iza sebe dva odlična glumca, može se desiti da mu to stvori dodatan teret kada je reč o pokušaju da iznese ulogu koja mu je dodeljena najbolje moguće i opravda poverenje Ridleya.

Podsetimo, film Gladijator osvojio je pet Oskara od kojih je jedan od njih Oskar za najbolji film. Ridley Scott uspeo je da vrati na veliko platno tematiku istorijskog epskog filma. Davne dvehiljadite godine kada je ovo ostvarenje ugledalo svetlost dana već u prvih par nedelja publika je sa oduševljenjem komentarisala radnju Gladijatora. Međutim, to je priča koja se dogodila pre više od dve decenije, kako će današnja publika reagovati na epsku dramu, željno iščekujemo da vidimo.

Za sada, pored informacija koje smo već izneli, nemamo dodatnih vesti. Ako se uzme u obzir prethodni uspeh filmova koje je režirao poznati Ridley Scott velike su šanse da Gladijator II stekne možda još veću popularnost.

Verujemo da postoje dobri razlozi zbog kojih je ovaj režiser odabrao Paula Mescala za potrebe glavne uloge u nastavku filma, a mi željno iščekujemo da vidimo rezultat, i nadamo se što pre.

Foto: Instagram Embed.

Učitati još
Zatvori