U fokusu: Kristen Bell, zvezda serije „Nobody Wants This“
U fokusu: Kristen Bell, zvezda serije „Nobody Wants This“

U fokusu: Kristen Bell, zvezda serije
„Nobody Wants This“

U mnoštvu noviteta koji svakodnevno pristižu na popularnim streaming servisima, neretko se pojavi serija za koju od samog početka, zasigurno, znamo da će dobiti kultni status. Tako je i nova Netflixova romantična komedija Nobody Wants This, u kojoj Kristen Bell tumači glavnu žensku ulogu, u tolikoj meri oduševila gledaoce širom sveta, te je evidentno da će teme koje se kroz nju provlače biti aktuelne i za nekih dvadeset-trideset godina, kao što je slučaj sa čuvenim ostvarenjima Sex and the City ili Desperate Housewives. U središtu radnje nalazi se Joanne, koja sa sestrom Morgan vodi podcast u kojem pričaju o raznolikim, često lascivnim, temama. Uz to, Joanne je žena u ranim četrdesetim i još uvek nije našla pravog muškarca. Međutim, potpuni preokret nastaje kad tokom jedne kućne zabave upozna Nou. Ispostavlja se da je on rabin, nedavno izašao iz desetogodišnje veze. Između dve suprotnosti uspostavlja se neporeciva iskra privlačnosti. No, da li će uspeti da prevaziđu verske i familijarne prepreke koje im stoje na putu?

Kreatorka serije, Erin Foster, delimično je priču iz svog privatnog života prenela na mali ekran. S tim u vezi, scene odišu spontanošću, dijalozi su duhoviti, što je, samo po sebi, dovoljno za uspeh. Ukoliko pomenemo i glumački par, Kristen Bell i Adama Brodyja, čija hemija dominira u svakoj sceni – dobijamo feel good naslov o kom će se još dugo pričati. U slučaju da je i vas oduševila glumica Kristen Bell, donosimo listu televizijskih serija koje su je proslavile.

Ko je Kristen Bell?

Kristen Bell je američka pozorišna, filmska i televizijska glumica. Proslavila se sredinom dvehiljaditih godina u kultnoj televizijskoj misteriji Veronica Mars, gde je tumačila istoimenu privatnu detektivku. Serija je snimana, sa pauzama, od 2004. do 2019. godine – a Kristen je dobitnica brojnih televizijskih priznanja. Osim serija, ovu plavokosu glumicu dobro poznajemo zahvaljujući brojnim romantičnim komedijama. Glavne uloge ostvarila je u filmovima Forgetting Sarah Marshall When in Rome, a posebno je u sećanju ostao naslov You Again iz 2010. godine. S druge strane, fanovi tinejdž serije Gossip Girl verovatno je prepoznaju po tajanstvenom glasu koji je širio tračeve po čitavom Menhetnu. Kristen Bell je pozajmila glas i princezi Anni u animiranom filmu Frozen – dok poslednjih godina učestalo dobija uloge u hit serijama.

House of Lies

Od 2012. do 2016. godine, Kristen Bell tumačila je glavnu ulogu u seriji House of Lies. Radnja se zasniva na istoimenom romanu autora Martina Kihna i prati poslovne savetnike koji bespoštedno varaju klijente. Samim tim, pronicljivi Marty Kaan i njegov verni tim uz šarm serviraju brojne laži, dok velike kompanije nasedaju na igru i ne sluteći šta se krije iza širokih osmeha. Ukoliko vas zanima svet korporativnog menadžmenta, neizostavno preporučujemo da pogledate ovu seriju. Čekaju vas spletke, humor i odlična zabava. Osim Kristen, glavne uloge tumače Don Cheadle, Ben Schwartz i Josh Lawson.

The Good Place

Ovo je američka humoristička serija s natprirodnim elementima. U središtu radnje nalazi se Eleanor Shellstrop, koja nakon jedne nesreće dobija novu šansu za život. Samim tim, njen zagrobni život nastavlja se u svojevrsnom raju za ljude koji su tokom života neprestano činili dobra dela. Međutim, Eleanor je greškom dospela na Dobro mesto, i samim tim mora da prikrije loše osobine koje poseduje. Da li će glavna junakinja zaista postati bolja osoba? Odgovor na to pitanje možete dobiti ako pogledate četiri sjajne sezone serije The Good Place. Glavne uloge tumače Kristen Bell, Ted Danson, Wiliam Jackson Harper i Manny Jacinto.

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

Ukoliko ste gledali misteriju The Woman in the Window sa Amy Adams u glavnoj ulozi, preporučujemo i parodiju u vidu mini serije. Radnja prati Annu, ženu čija se svakodnevica odvija u četiri zida. Spoljašnji svet posmatra kroz zatvoreni prozor, a jedinu utehu, nakon zagonetne nesreće, pružaju joj slikanje i ispijanje vina. Zaplet nastaje u momentu kad se samohrani otac doseli prekoputa Annine kuće. I tako, njen usmljenički život dobija novu svrhu. Međutim, šta ako se iza maske šarmantnog i uzornog muškarca zapravo skriva pravi serijski ubica? Naravno, glavnu ulogu tumači Kristen Bell. Sve epizode ove mini serije dostupne su na streaming platformi Netflix.

Učitati još
Zatvori