Kultni film „Freaky Friday“ dobija nastavak
Kultni film „Freaky Friday“ dobija nastavak

Kultni film „Freaky
Friday“ dobija nastavak

Nakon mnogo spekulacija i nagađanja, konačno je potvrđeno – film Freaky Friday dobija nastavak. Film Freaky Friday, baziran na istoimenom romanu Mary Rodgers, sa Jodie Foster i Barbarom Harris ,u glavnim ulogama, prvi put je objavljen 1976. godine. Od tada je doživeo još nekoliko filmskih adaptacija. Jedna od najpoznatijih verzija ovog filma je ona iz 2003. godine, u kojoj glavne uloge tumače Jamie Lee Curtis i Lindsay Lohan. Upravo se ove dve glumice vraćaju u svoje uloge nakon 21. godinu. Mi, kao i, verujemo, fanovi širom sveta, ne možemo biti srećniji.

Freaky Friday - IMDB

Nakon što je prošle godine prvi put nagovestila da će nastavak filma iz 2003. godine biti realizovan, Lohanova je, nedavno, prilikom gostovanja u emisiji SiriusXM Andy Cohen Live, potvrdila da će film zaista dobiti nastavak. Nije želela da otrkiva detalje. Istakla je da su i ona i Jamiee Lee Curtis veoma uzbuđene zbog zoga što će opet, nakon toliko godina, sarađivati.

Freaky Friday - Imbd

Freaky Friday – what is it about?

Radnja filma prati majku Tess (Jamie Lee Curtis) i ćerku Annie (Lindsay Lohan) koje, nakon niza nesporazuma i sukoba, slučajno zamene svoja tela nakon što obostrano zažele da budu u koži druge osobe. Kroz ovu neočekivanu razmenu, Tess i Annie imaju priliku da bolje razumeju jedna drugu. Takođe, shvataju izazove sa kojima se suočava svaka od njih. Ono što je takođe ovaj film učinilo kultnim jeste muzika. Pesme poput Ultimate i Me vs. the World prate transformaciju likova i naglašavaju emocionalnu dubinu njihovog iskustva.

Freaky Friday - IMBD

Detalji o nastavku filma nisu otkriveni. Za sada ostaje da sa nestrpljenjem iščekujemo više informacija o ovom uzbudljivom sequel-u, uz nadu da će nas ponovo nasmejati, raznežiti i podsetiti na važnost emaptije.

Učitati još
Zatvori