Da li će naredni film Liama Neesona ujedno biti i poslednji koji će snimiti?
Da li će naredni film Liama Neesona ujedno biti i poslednji koji će snimiti?

Da li će naredni film Liama Neesona ujedno
biti i poslednji koji će snimiti?

Karijeru irskog glumca Liama Neesona obeležili su brojni filmovi. Samo neki od njih su Schindler’s List, The Dark Knight Rises, Batman Begins, Non-Stop, Les Misérables i – naravno – filmovi iz Taken franšize. Međutim, kada bi njegova dugogodišnja karijera trebalo da se definiše kroz jedan konkretan žanr, to bi bili akcioni filmovi. Ipak, čini se da je glumac Liam Neeson sada nagovestio da će mu krajem 2025. godine filmska penzija postati sve izvesnija, a kao glavni razlog za to naveo je svoje godine.

Liam Neeson: Filmska penzija – ili ipak ne?

U intervjuu za PEOPLE magazin, popularni glumac Liam Neeson objasnio je kako sada ima 72 godine. Samim tim, on više nije u mogućnosti da akcione filmove i sve što oni podrazumevaju snima sa lakoćom. Odnosno, onako kako je to činio nekada. Štaviše, dodao je kako publika ne može da se prevari i zavara. Upravo zbog toga, glumac je zaključio kako će se naredne godine verovatno povući iz ovog žanra, i to rečima: I think that’s it. Međutim, to ne isključuje mogućnost da se on posveti drugim filmskim žanrovima kao što su komedije, drame ili misterije.

Ipak, ovo nije prvi put da je glumac Liam Neeson nagovestio odlazak u filmsku penziju. Isto je učinio pre samo dve godine, a razlog koji je naveo bio je identičan. Međutim, na radost njegovih fanova, on se tokom 2023. godine pojavio u čak tri filma – Retribution, In the Land of Saints and Sinners i Wildcat.

Naposletku, njegov naredni film koji će izaći je Absolution – i to već prvog novembra. Nakon toga, on će glumiti u još jednom filmu iz popularne The Naked Gun franšize. Međutim, taj film će izaći tek u avgustu 2025. godine. Stoga nam preostaje da vidimo da li će se Liam Neeson uključiti u još neki filmski projekat koji žanrovski odgovara onom po kom je prepoznatljiv ili se ovaj put – zaista – povlači.

Liam Neeson nagovestio kako mu je filmska penzija sve bliža
Liam Neeson / profimedia

Foto: Profimedia, IMDb

Učitati još
Zatvori