Tyler, the Creator prvi put na filmskom platnu uz Gwyneth Paltrow i Timothéeja Chalameta
Tyler, the Creator prvi put na filmskom platnu uz Gwyneth Paltrow i Timothéeja Chalameta

Tyler, the Creator prvi put na filmskom platnu uz Gwyneth Paltrow i Timothéeja Chalameta

Tyler, the Creator, poznat po svojoj jedinstvenoj muzičkoj i modnoj karijeri, uskoro će debitovati na filmskom platnu u nadolazećem filmu Marty Supreme. Ovaj novi projekat, koji režira Josh Safdie, izaziva veliku pažnju ne samo zbog intrigantnog zapleta već i zbog zvučnih imena koja okuplja. Film producira A24, studio koji je postao sinonim za originalne i provokativne projekte. U filmu će, pored Tylera, igrati i zvezda Timothée Chalamet, kao i oskarovka Gwyneth Paltrow.

Tell Tim Chalamet to come get at me

Činjenica da je Tyler, pre šest godina, kroz svoje stihove u pesmi Tell Tim Chalamet to come get at me, dodatno privlači pažnju. Muzičar je na neki način najavio ovaj susret na velikom platnu. Njegov prelazak u svet filma bio je očekivan korak u karijeri koja (očigledno) ne poznaje granice.

Osim što je jedan od najvećih imena u hip-hopu, Tyler se istakao kroz brojne projekte u muzičkoj, modnoj i medijskoj industriji. Dobitnik je dve Grammy nagrade za najbolji rap album. I to za projekte Igor (2019) i Call Me if You Get Lost (2021). Njegova popularnost je dodatno potvrdjena nastupom na Coachella festivalu 2024. godine. Tada je binu delio sa Lanom Del Rey i Dojom Cat. Takođe, vodi sopstveni muzički festival Camp Flog Gnaw u Los Anđelesu.

Detalji radnje filma se drže u tajnosti

Iako je Tyler već radio na televizijskim projektima poput serije Loiter Squad i animiranog show-a The Jellies!, u Marty Supreme će prvi put imati ozbiljnu filmsku ulogu. Detalji radnje filma se drže u tajnosti. Međutim, zna se da će film pratiti profesionalnog igrača ping-ponga, što otvara prostor za nesvakidašnju i vizuelno upečatljivu priču.

Režiser Josh Safdie, poznat po hitovima poput Uncut Gems i Good Time, u ovom projektu radi kao solo reditelj. I to prvi put nakon više od decenije. Scenario su napisali Safdie i Ronald Bronstein. S druge strane, u produkciji, pored Safdieja, nalaze se i Eli Bush, Anthony Katagas i sam Chalamet. Safdie je takođe aktivan i u drugim projektima, među kojima je i saradnja sa Adamom Sandlerom na njegovom novom Netflix specijalu Love You, kao i na filmu o sportskim memorabilijama.

Marty Supreme – film u kom glumi Tyler, the Creator, a koji s nestrpljenjem očekujemo

Marty Supreme obećava spoj napetosti, humora i neočekivanih obrta. Navedeni termini su takođe i prepoznatljivi pečati Safdievih filmova. Ulazak Tylera, the Creatora u svet filma dolazi u savršenom trenutku, a njegova prisutnost će sigurno dodati novu energiju ovom projektu. Publika sada s nestrpljenjem iščekuje ne samo obelodanjenu radnju filma, već i kako će se Tyler, Chalamet i Paltrow međusobno nadopunjavati u ovom neobičnom filmskom poduhvatu.

Učitati još
Zatvori