„Murder in a Small Town“ – misterija koju ne propuštamo ove jeseni
„Murder in a Small Town“ – misterija koju ne propuštamo ove jeseni

„Murder in a Small Town“ – misterija koju ne propuštamo ove jeseni

Poslednjih meseci na malim ekranima, uglavnom, dominiraju murder misterije. Njihova radnja inspirisana je istoimenim svetskim bestsellerima – što je, samo po sebi, dovoljno za veliki uspeh. Najpre su gledaoci uživali u tinejdž detektivskoj seriju A Good Girl’s Guide to Murder. Potom je streaming platforma Netflix predstavila misteriju The Perfect Couple. U slučaju da ste odgledali ove popularne naslove, a preferirate isti žanr, donosimo novu preporuku. U pitanju je serija Murder in a Small Town. Radnja se temelji po motivima istoimenog romana, glavnu ulogu tumači Kristin Kreuk. U nastavku saznajte, zbog čega ovu misteriju treba neizostavno gledati tokom kišnih jesenjih večeri. Šta serija Murder in a Small Town donosi pred gledaoce?

O čemu se radi?

Murder in a Small Town je serijal knjiga koji potpisuje proslavljena kanadska autorka L.R. Wright. Nakon velikog književnog uspeha, došao je red na istoimenu adaptaciju u vidu serije. S obzirom na to da je u pitanju detektivski zaplet, gledaoci ovu misteriju upoređuju s adaptiranim delima kraljice krimi žanra, Agathe Christie.

U središtu radnje nalazi se Karl Alberg. On je detektiv koji dolazi u miran priobalni grad na severu Kanade kako bi se udaljio od napornog životnog tempa u prestonici. Prvi zaplet nastaje usled smrti uglednog stanovnika. Ispostaviće se da je neko odgovoran za ubistvo. Nakon ovog slučaja, nastavljaju da se ređaju brojni zločini – a svaki postaje umnogome kompleksniji od prethodnog. Izgleda da su planovi o idealnom životu na obali Pacifika propali od samog starta. U takvom sledu događaja, detektiv mora da upotrebi svoju oštroumnost i reši aktuelne misterije. Da li će u tome uspeti – otkrijte u osmodelnoj kanadskoj seriji. Iako je u pitanju misterija, radnji je pridodat i ljubavni zaplet. Sve navedeno ukazuje da je ovaj naslov idealan za gledaoce pomenutih žanrovskih afiniteta.

Glavne uloge

Glavne uloge tumače Rossif Sutherland i Kristin Kreuk, glumca koja se proslavila početkom dvehiljaditih u kultnoj superherojskoj seriji Smallville. Pored njih, gostujuću ulogu ima Stana Katić – što je samo još jedan razlog više za gledanje. U nastavku donosimo oficijelnu najavu misterije Murder in a Small Town. Prve dve epizode možete pogledati putem YouTubea.

Učitati još
Zatvori