Izdvojili smo serije koje su tokom 2024. godine dodate na Netflixov spisak najgledanijih
Izdvojili smo serije koje su tokom 2024. godine dodate na Netflixov spisak najgledanijih

Izdvojili smo serije koje su tokom 2024. godine dodate na Netflixov spisak najgledanijih

Kao i svaka prethodna, 2024. godina donela je serije koje smo, već nakon prvih trailer-a, dodali na must-watch listu. Od proleća pa sve do jeseni, ta lista je postajala sve duža. Međutim, na njoj su se posebno istakle serije koje potpisuje streaming platforma Netflix. Ipak, kao i svake godine, određene serije privukle su veću pažnju, a samim tim našle su se na listi najgledanijih. Za razliku od prošle godine, na tom spisku sada se pojavilo još nekoliko novih naslova. Dakle, pored serija Wednesday, Stranger Things, Bridgerton i mnogih drugih koje su se već nalazile na njemu, on se sada u određenoj meri izmenio. Stoga, ukoliko niste pogledali ove [ najgledanije ] serije na Netflixu – predlažemo da to učinite što pre.

Fool Me Once

Serija Fool Me Once bila je jedna od najiščekivanijih u 2024. godini. Stoga nije nimalo začuđujuće to što je vrlo brzo postala jedna od najgledanijih. Štaviše, ona se trenutno nalazi na osmom mestu kada su u pitanju najgledanije serije na Netflixu. Ova britanska serija ima jednu sezonu, a nastala je po uzoru na istoimenu knjigu koju je napisao pisac Harlan Coben. Triler je u središte radnje smestio nekada srećnu porodicu i dva iznenadna ubistva. Istražujući šta se dogodilo, različite osobe pokušavaju da pronađu povezanost između ta dva događaja, pri čemu nailaze na različite misterije i nelogičnosti. 

Baby Reindeer

Serija Baby Reindeer utemeljena je na istoimenoj one man predstavi Richarda Gadda koji u seriji glumi samog sebe. Naime, cela priča predstavlja istinito iskustvo kroz koje je Gadd prošao, ali je odlučio da ga za male ekrane prikaže na sasvim drugačiji način. Kroz ukupno sedam epizoda, gledaoci dobijaju priliku da se upoznaju sa slojevitošću ovog slučaja, a u svakoj od njih postaje jasno da je Donny realna žrtva u čiji lik je Gadd uključio različite uspone, padove i loše odluke. Međutim, u epizodama se pojavljuje i humor posredstvom kog se on nosi sa posledicama zlostavljanja i uhođenja.

The Gentlemen

Serija The Gentlemen bazirana je na istoimenom filmu iz 2019. godine koji je režirao Guy Ritchie. Glumačku ekipu predvodi glumac Theo James, a on tumači lik mladića koji nasleđuje veliko imanje od oca. Međutim, uskoro na površinu izlazi još jedna – ne toliko pozitivna – strana priče. Stoga je glavno pitanje: Kako će se naslednik snaći u kriminalnim krugovima i da li će uspeti da očuva porodično carstvo? Do tih odgovora gledaoci dolaze kroz osam epizoda, a na radost mnogih – ova serija dobiće i drugu sezonu. 

One Day

Protagonisti serije One Day su Dexter i Emma – poznanici sa koledža koji se u narednih dvadeset godina uvek sreću na isti dan, 15. jula. Svake godine, ovaj dan je drugačiji, baš kao i njihov odnos. Glavni razlog zbog kog je ova serija postala jedna od najgledanijih u 2024. godini je činjenica da ona donosi priču o prijateljstvu, ljubavi i pronalaženju sebe. Pored toga, serija prikazuje odrastanje i pritisak koji osećamo kada gradimo život i karijeru. Za razliku od prethodnih, ova serija ima nešto više epizoda. Odnosno, ukupno 14. Međutim, one ne traju dugo, te je One Day serija koje ćete završiti za manje od jednog dana.

Foto: IMDb / YouTube (@RottenTomatoesTV, @Netflix)

Učitati još
Zatvori