Netflix otvara svoje maloprodajne objekte: Doživite popularne serije iz nešto drugačijeg i interesantnijeg ugla
Netflix otvara svoje maloprodajne objekte: Doživite popularne serije iz nešto drugačijeg i interesantnijeg ugla

Netflix otvara svoje maloprodajne objekte: Doživite popularne serije iz nešto drugačijeg i interesantnijeg ugla

Da li ste nekad zaželeli da budete deo društvene igre Squid Game? Naravno, bez fatalnih posledica. Ako je odgovor potvrdan, uskoro ćete imati priliku za tako nešto. Verujemo da smo vas već zaintrigirali. Naime, najpopularniji streaming gigant, Netflix, otvara svoje maloprodajne objekte. Onima kojima bindžovanje world-wide ostvarenja nije dovoljno, imaće mogućnost da na bolji i interesatniji način uživaju u svojim omiljenim serijama i filmovima. Netflix House, je ime koncepta koji obuhvata radnje koje neće biti obične prodavnice, već će ponuditi raznovrsne aktivnosti i ekskluzivne proizvode, tako stvarajući jedinstveno iskustvo za sve ljubitelje njegovog sadržaja. A kao što smo i napomenuli, veliki poklonici Squid Game-a imaće priliku da budu takmičari ove igre. Buckle up, Netflix has upgraded his game.

Netflix
Netflix

Netflix has upgraded his game

Popularna streaming platforma u poslednje vreme nije bila posebno popularna među korisnicima. Najavljeno povećanje cena pretplata prošle godine, kao i nova politika o zabrani deljenja šifre, navela je mnoge da otkažu svoje članstvo, a kompaniji je to prouzrokovalo nezapamćene gubitke. Ipak, Netflix ne odustaje, a iz kompanije su rešeni da povrate poverenje korisnika. Kako? Tako što ova platforma, koja je već poznata po revolucionarnom pristupu digitalnom streaming sadržaju, sada širi svoju prisutnost i u materijalni svet. Ovo nije prvi put da je ova streaming platforma inovativna u svom delovanju.

Minulog leta, U Los Anđelesu se otvorio pop-up restoran pod nazivom Netflix BITES. Sada nećemo imati priliku samo da okusimo vrsne specijalitete iz omiljenih nam serija, već ćemo moći da uživamo u tematskim mini parkovima. U Netflix House radnjama biće dostupna tematska ponuda hrane i pića. Uz to će posetioci moći da kupe neke od impresivnih instalacija i igračaka popularnih naslova poput Stranger things ili Squid Game.

Iako Netflix nije zvanično najavio otvaranje Netflix Housea, potpredsednik kompanije za potrošačke proizvode, Josh Simon, je potvrdio Netflixove maloprodajne planove. Kako je izjavio, prodavnice će predstavljati mešavinu maloprodaje, restorana i nezaboravnih iskustava.

Svaki maloprodajni objekat biće nazvan Netflix House. Prva dva bi trebalo da budu otvorena u Sjedinjenim Američikim Državama početkom 2025. godine, pre nego što se prošire širom sveta.

Foto: Unsplash @ventiviews/ Instagram  @netflix

Učitati još
Zatvori