Dve nove Netflixove serije koje bi trebalo da odgledate
Dve nove Netflixove serije koje bi trebalo da odgledate

Dve nove Netflixove serije koje bi
trebalo da odgledate

Kada nemate inspiraciju kako biste proveli veče, i ne izlazi vam se, Netflix uvek ima rešenje kako ga možete iskoristiti. Ležanje ispred TV-a sa šoljicom čaja u ruci, ili nekim ukusnim sladoledom nikad ne zastareva. Uz to, ova streaming platforma nikad ne razočara, i uvek ima keca u rukavu kada su u pitanju novi serijski sadržaji. The Fall Of The House Of Usher i Bodies su nove dve serije koje bi trebalo da odgledate. Dostupne su na Netflix streaming platformi.

The Fall Of The House Of Usher

Adaptacija istoimene knjige Edgara Allana Poea iz 1839. godine, ovo je serija za sve one koji su i dalje u Halloween raspoloženju. Takođe, i za ljubitelje misterija i horor filmova. Režiju potpisuje Mike Flanagan, koji nam donosi priču o pohlepi i požudi, uz dozu crnog humora. Priča prati Rodericka Ushera, direktora kompanije Fortunato Pharmaceuticals, koji sa svojom pronicljivom sestrom bliznakinjom Madeline, nadgleda ogromno korporativno carstvo. Početkom jedne kriminalističke istrage, moć i uspeh kompanije se dovodi u pitanje. Na koji način je cela njegova porodica povezana sa datim slučajem i koje su to natprirodne sile koje se nadvijaju nad istom, saznaćete tokom svih osam epizoda serije.

Bodies

Ovaj naučnofantastični triler, sa kriminalističkim i elementima drame, prati četiri detektiva iz različitih vremenskih perioda – 1890, 1941, 2023, i 2053. Oni otkrivaju potpuno isto telo u Vajtčepelu, u predelu istočnog Londona. Jednom kada ga pronađu, postaju svesni uznemirujuće zavere koja se proteže decenijama unazad. Kako bi uspeli da reše ovo misteriozno ubistvo, moraju da pokušaju da rade zajedno. Pitate se zašto je naša preporuka upravo serija Bodies? Zato što je prepuna zapleta i različitih vremenskih linija zbog kojih nećete moći da se odvojite od kreveta pre nego je završite u jednom mahu. Režiju potpisuje Paul Tomalin, dok uloge tumače ih Kyle Soller, Jacob Fortune-Lloyd, Amaka Okafor i Shira Haas. Uzbudljiva i intrigantna, ova serija vas definitivno neće ostaviti ravnodušnima.

Učitati još
Zatvori