Nicola Peltz Beckham ulazi u rediteljske vode: Saznali smo više o njenom prvom filmu
Nicola Peltz Beckham ulazi u rediteljske vode: Saznali smo više o njenom prvom filmu

Nicola Peltz Beckham ulazi u rediteljske vode: Saznali smo više o njenom prvom filmu

Nicola Peltz Beckham jedna je od najpopularnijih it devojaka. Naslednica, manekenka i glumica, Nicola se sada upušta u rediteljske vode sa novim filmom Lola.

Nove vesti samo pristižu iz Beckham klana. Nakon što je nedavno izašla dokumentarna serija o životu i karijeri Davida Beckhama, spotlight sada preuzima mlađa generacija. Naime, Nicola Peltz Beckham najavila je izlazak filma Lola u kom igra glavnu ulogu, a ujedno potpisuje scenario i režiju.

Supruga Brooklyna Beckhama odlučila je da proširi svoj CV. Dok Brooklyn gradi kuvarsku karijeru, sa nedavno otvorenim pop-up restoranom u Londonu i saradnjom sa lancem Dunkin’ Donuts, Nicolin projekat ga vraća i u prvobitni, fotografski poziv. Navodno, sa Nicolom sarađuje na Loli gde je zaposlen kao behind-the-scenes fotograf.

Ko je Lola?

Lola je američka indie drama o devetnaestogodišnjoj Loli James. Ona se bori sa problemima zavisnosti i pokušava da pobegne iz loše porodične situacije. Pre svega, njen fokus je na tome da zaradi novac i mlađeg brata Arla izbavi od kontrolišućih tendencija njihove majke, Mone.

Majku mladog Arla (Luke David Blumm) tumači Virginia Madsen, glumica Oskarom nominovana za film Sideways. U drugim ulogama su Trevor Long, Stephanie Erb, te Will Peltz, Nicolin brat.

Poput popularnog filma Saltburn, Lola je smešten u rane dvehiljadite, tačnije u 2002. godinu. Upotpunjen muzikom benda TLC i Y2K modnim izborima, trailer nam uspešno prenosi taj nostalgični vibe.

Film u američke bioskope stiže 9. februara, a čekamo i nadamo se domaćoj premijeri.

Foto: Instagram (@nicolapeltzbeckham, @brooklynbeckham)

Učitati još
Zatvori