Da li će nova Netflix romcom serija koja stiže u septembru postati hit? Čini se tako – saznajte i zbog čega
Da li će nova Netflix romcom serija koja stiže u septembru postati hit? Čini se tako – saznajte i zbog čega

Da li će nova Netflix romcom serija koja stiže u septembru postati hit? Čini se tako – saznajte i zbog čega

Netflixovih hitova nikad dosta – a serija Nobody Wants This koju ćemo gledati u septembru preti da postane upravo to. Britanska serija Supacell, koja je nastala upravo u produkciji Netflixa, oduševila je gledaoce. Takođe, iako su ukinute nakon jedne sezone, ove tri serije dobile su odlične ocene kritičara. Dok željno iščekujemo novu sezonu serije Emily in Paris, čiji prvi deo na Netflix stiže 15. avgusta, radujemo se (još) jednoj, rom-com žanra. Saznajte sve detalje.

Serija Nobody Wants This svi detalji koje znamo

Od glumice Erin Foster iz serije The O.C (koju preporučujemo ako volite i seriju Gossip Girl), nastaje Nobody Wants This. Pod žanrom romantične komedije, nova serija okupila je proslavljene glumce Kristen Bell i Adama Brodyja, inače supruga Leighton Meester i kolege Erin Foster iz serije The O.C.

Foster je seriju osmislila na osnovu sopstvenog života, odnosno sopstvene ljubavne priče. Nobody Wants This pratiće živote Joanne i Noaha, a kako je kreatorka serije izjavila, svu potrebnu inspiraciju pronašla je u odnosu sa svojim suprugom. Prema njenim rečima, biti srećan je mnogo teže nego biti nesrećan, jer onda nemamo oko čega da se žalimo. Serija Nobody Wants This tako je priča o tome koliko je teško pronaći pravu osobu za sebe – niko ne želi da prolazi kroz taj proces – ali zapravo, to želimo svi.

Opposites attract?

Tako Noah (Adam Brody), rabin koji je navikao da živi svoj život po pravilima, upoznaje Joanne (Kristen Bell), podkasterku i ženu koja piše knjigu o svom ljubavnom životu. Svojim humorom i direktnošću, Joanne će drastično promeniti njegov život.

Budući da je žanr serije romantična komedija, deluje da je reč o onom čuvenom suprotnosti se privlače. Zbog činjenice da serija deluje originalno, a opet moderno i relevantno, ne sumnjamo da će postati pravi hit.

Kada ćemo gledati Nobody Wants This?

Željno iščekujemo 26. septembar, kada će se ova serija – njenih deset epizoda – pojaviti na Netflixu. Pored Kristen Bell i Adama Brodyja, gledaćemo i Justine Lupe (koju znamo iz serije Succession), Jacki Tohn, te Timothyja Simonsa.

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori