Otkrivamo sve detalje u vezi sa drugom sezonom hit serije „Normal People“
Otkrivamo sve detalje u vezi sa drugom sezonom hit serije „Normal People“

Otkrivamo sve detalje u vezi sa drugom sezonom hit serije „Normal People“

Normal People miniserija je napravljena prema istoimenom bestselling romanu irske spisateljice Sally Rooney. Prati mladi par, Marianne i Connella kroz nekoliko godina, a samim tim i njihovu ljubav i prijateljstvo. Serija je postala hit, kako među kritikama, tako i među publikom. Nakon što smo govorili o seoskoj kući u kojoj je Normal People serija snimana, sada se okrećemo spekulacijama iz tv show sveta. Jedna sezona od 12 epizoda izašla je još 2020, a sada opet svi pričaju o njoj. Izgleda da ćemo dobiti drugu sezonu. I fanovi ne mogu da dođu sebi (a ni mi).

serija

Normal People – druga sezona?

Naime, glumci koji su tumačili glavne uloge, Daisy Edgar-Jones i Paul Mescal raspametili su Instagram samo jednom objavom. Edgar-Jones je na svoj story objavila selfie s Mescalom na kojem oboje pokazuju peace znak uz reči: Imamo neke vesti za podeliti. Isti story je podelio i Instagram profil Element Pictures. Reč je o produkcijskoj kući koja stoji iza prve sezone Normal People-a. To je navelo mnoge fanove da pomisle kako nam se sprema druga sezona.

Fanovi serije su odmah pohitali na društvene mreže i krenuli sa spekulacijama. Peace znak kojeg pokazuju na slici možda zapravo simbolizuje broj dva, za drugu sezonu?

Daisy i Paul se igraju s mojim emocijama i u redu sam s tim, Ako objave da stiže Normal People 2 mislim da ću plakati, samo su neki od komentara na sad već viralan story.

Naravno, još čekamo službenu potvrdu, ali po svemu sudeći i ako ne dobijemo novu sezonu, sigurni smo da se sprema nekakav reunion njihovih likova.

serija
Screenshot/@daisyedgarjones

Podsetimo, Normal People prati Marianne i Connella, dvoje mladih ljudi s potpuno drugačijom pozadinom. Upoznaju se kao tinejdžeri u školi koju pohađaju, upuste se u tajnu vezu, ali naposletku raskinu. Međutim, opet se sreću, ali ovog puta na fakultetu. Tada započinju godine ljubavi, prijateljstva, rastanaka i ponovnih susreta. Normal People jedna je od retkih serija koja je toliko intimna, srceparajuća i realna. Daisy Edgar-Jones i Paul Mescal bili su nominovani za brojne nagrade za svoja sjajna tumačenja uloga, a kod fanova postoji i velika nada da će se par spojiti i izvan ekrana.

Glumci imaju blisko prijateljstvo otkako su se upoznali na setu. Od završetka serije, oboje su se godinama često i pojavljivali na istim event-ovima poput Met Gale ili modnih revija.

Nije da nam je potreban razlog da još jednom pogledamo ovu briljantnu seriju, međutim, vest o mogućoj drugoj sezoni odličan je razlog da ponovo prođemo kroz heartbreak gledajući Normal People. Ako ste jedni od retkih koji je nisu još pogledali, morate to da promenite, a za one koji jesu, i dalje ćemo vas obaveštavati o novim vestima.

Normal People

Tekst preuzet sa: Journal.hr.

Foto: Instagram: @daisyedgarjones; IMDb

Učitati još
Zatvori