Pogledajte trailer za predstojeću „Star Wars“ seriju koja uskoro stiže na Disney + streaming platformu
Pogledajte trailer za predstojeću „Star Wars“ seriju koja uskoro stiže na Disney + streaming platformu

Pogledajte trailer za predstojeću „Star Wars“ seriju koja uskoro stiže na Disney + streaming platformu

This is for all Star Wars fans! Streaming platforma Disney + je obajvila trailer za novu seriju Star Wars pod nazivom The Acolyte, koja će debitovati četvrtog juna ove godine na istoimenoj platformi. Seriju je kreirala Leslye Headland, a radnja se dešava u eri Visoke Republike. Ova serija će potencijalno promeniti način na koji fanovi posmatraju određene delove Star Wars mitologije. Prve dve epizode će se premijerno prikazati četvrtog juna, a zatim će preostalih šest epizoda izlaziti jednom nedeljno. Svaka će trajati 30 minuta.

IMDB/ Lucasfilm

U poslednje vreme, fanovima Star Warsa se serviraju sjajne vesti. Nedavno je najavljeno da počinje snimanje filma o Baby Yodi. Jon Favreau režira novi film poznate franšize Star Wars koji će nositi naziv The Mandalorian & Grogu. Njegova produkcija će krenuti krajem godine. S obzirom na to da premijeru ovog filma možemo očekivati tek 2026. godine, ipak, fanovi će imati čime da skrate vreme čekanja – ni manje ni više, nego novom Star Wars serijom.

Star Wars: The Acolyte

Serija se odvija 100 godina pre događaja iz prequela trilogije, tokom High Republic ere Star Wars univerzuma. Ovo je možda i najdalje što je serija otišla u vremenskoj liniji u live-action produkciji. Radnja prati poštovanog Jedi majstora, koga tumači Li Jung-jae, koji se suočava sa opasnim ratnikom iz svoje prošlosti. Kako u oficijalnom sinopsisu radnje piše, oni putuju tamnom stazom gde zlokobne sile otkrivaju da sve nije onako kako izgleda. Nadolazeća serija menja tipičnu formulu franšize. Ovo je priča o Sith-ima koji se uzdižu protiv Jedi-ja, a ne obrnuto, što znači da obećava da će biti nešto potpuno drugačije od svega što su gledaoci ikada videli. S obzirom na to da je serija smeštena u vreme kada Republica slabi, ovo je priča koja se više fokusira na tamu.

Ono što je posebno interesantno jeste da se na listi glumačke postave nalazi i Lee Jung-jae, koga smo zavoleli u popularnoj korejskoj seriji Squid Game. Lista ostale glumačke postave sastoji se od sjajnih imena poput Dafne Keen, Amandla Stenberg, Carie-Anne Moss, i mnoga druga.

Učitati još
Zatvori