„Only Murders in the Building“: Stigla je prva epizoda četvrte sezone popularne serije
„Only Murders in the Building“: Stigla je prva epizoda četvrte sezone popularne serije

„Only Murders in the Building“: Stigla je prva epizoda četvrte sezone popularne serije

Čekanje je završeno! Danas je zvanično stigla četvrta sezona hit serije Only Murders in the Building. Hulu humoristična serija sa Steveom Martinom, Martinom Shortom i Selenom Gomez u glavnim ulogama u kratkom roku se nametnula kao jedna od najgledanijih serija. Izašla je prva epizoda, a na svaku moramo čekati po nedelju dana.

Šta nas očekuje?

Velika novost četvrte sezone je što će naša trojka, Charles, Oliver i Mabel Njujork zameniti Kalifornijom, tačnije Los Anđelesom. Tamo su došli jer legendarni filmski studio planira da njihov podcast pretvori u film. Međutim, sjaj Holivuda zasenjen je neverovatnim tragom o Charlesovoj kaskaderki i prijateljici, Sazz Pataki (Jane Lynch). Podsetimo se, Pataki je misteriozno umrla na kraju treće sezone, a ta misterija zasigurno će se razrešiti u novoj sezoni.

Ko se vraća?

U glavnim ulogama ponovno gledamo Martina, Shorta i Gomez, a vraća se i niz drugih sporednih likova. Legendarna Meryl Streep repriziraće svoju ulogu Lorette, glumice na Broadway-ju i Oliverovog romantičnog interesa. Vraća se i Da’Vine Joy Randolph, glumica koju je uloga detektivke Donne Williams proslavila, a u međuvremenu je i osvojila Oscara za najbolju sporednu ulogu u filmu The Holdovers. Uprkos tome što je njen lik preminuo, u ovoj sezoni gledaćemo opet i Jane Lynch, međutim u vidu flashbackova.

Ali, to nije kraj zvezdama. Only Murders in the Building očigledno privlači A-list glumce, a četvrtoj sezoni pridružiće se i neki novi. Tako ćemo imati priliku da gledamo Melissu McCarthy, Evu Longoriju, Molly Shannon, Eugene Levyja, Kumaila Nanjianija i Zacha Galifianakisa.

Tekst preuzet sa: Journal.hr.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori