Pamela Anderson se vraća na veliko platno i to sa dva projekta – donosimo sve što bi trebalo da znate o tome
Pamela Anderson se vraća na veliko platno i to sa dva projekta – donosimo sve što bi trebalo da znate o tome

Pamela Anderson se vraća na veliko platno i to sa dva projekta – donosimo sve što bi trebalo da znate o tome

Pamela Anderson je trenutno u žiži fashion beauty javnosti povodom (prvog!) pojavljivanja kultnog prvog ponedeljka u maju – Met Gale. Pored toga što je fanove iznenadila nošenjem full glam makeup-a, Andreson se, kao i Kylie Jenner pojavila u custom made kreaciji modne kuće Oscar de la Renta. Sada pažnju preusmeravamo na filmsku karijeru Baywatch glumice. Noviteti je ne prate samo na modnom nebu. Naime, imamo dve nove vesti (obe veoma dobre):

  1. Pamela Anderson će se pojaviti u filmu The Last Showgirl i imamo prvu sneak peek fotku sa tog filmskog projekta.
  2. Glumica se pridružuje Liamu Neesonu u remake-u kultnog filma The Naked Gun.

Obe vesti će dobiti podjednaku pažnju, međutim, da li je uzbuđenje jednako?

The Last Showgirl


The Last Showgirl predstavlja film koji će tek izaći a režiju potpisuje Gia Coppola. Ova mlada rediteljka pripada čuvenoj Coppola filmskoj porodici, a poznata je po svom debitantskom filmu Palo Alto. Pamela Anderson, Jamie Lee Curtis, Dave Bautista, Brenda Song, Kiernan Shipka i Billie Lourd nalaze se u prvom planu glumačke postave. Na instagram profilu Giancarle Coppole osvanula je fotografija (pretpostavljamo iz filma) Pamele Anderson u showgirl kostimu sa simple opisom: #TheLastShowgirl. Šta možemo očekivati od filma, i u kom pravcu će nas Pamelina gluma odvesti? To su pitanja koja ćemo ostaviti za trenutak kada film bude izašao, međutim, datum premijere još uvek nije poznat.

The Naked Gun remake


Ovo smo dugo čekali. Kultni i veoma popularni film Naked Gun dobija svoj remake. Zasnovan na popularnoj komedijskoj franšizi The Naked Gun i televizijskoj seriji Police Squad! autora Jima Abrahamsa, Davida Zuckera i Jerrya Zuckera, ovaj reboot će u svojoj filmskog postavi udružiti Pamelu Anderson i Liama Neesona. The Naked Gun radnja originalnog filma je usredsređena na policijskog detektiva sa dosta entuzijazma, uprkos tome što mu inteligencija nije jača strana. Poznati glumac Leslie Nielsen glumi u svakom delu u glavnoj ulozi detektiva narednika Franklina Franka Drebina. Dve velike filmske i televizijske zvezde pojaviće se u Naked Gun remake-u 18. jula 2025. godine, a mi s nestrpljenjem iščekujemo Pamelino uklapanje u ovu police komediju.

Učitati još
Zatvori