It’s official: Paris Hilton i Nicole Richie (ponovo) snimaju reality show „The Simple Life“
It’s official: Paris Hilton i Nicole Richie (ponovo) snimaju reality show „The Simple Life“

It’s official: Paris Hilton i Nicole Richie (ponovo) snimaju reality show „The Simple Life“

U ranim 2000-im, svet je bio opsednut glamurom, luksuzom i slavom. Tada su se pojavile Paris Hilton i Nicole Richie, dve mlade naslednice koje su postale sinonim za sve termine koji se tiču high fashion lifestyle-a. Njihov nezaboravni reality show The Simple Life, odmah je postao hit. A gledaoci su bili uvučeni u svet njihove (neočekivane) avanture. Ovaj show je bio daleko od klasičnih reality programa. Umesto da ih pratimo u njihovim luksuznim vilama, Paris i Nicole su bile bačene u potpuno nepoznati svet. Gledaoci su mogli da vide kako se ove dve mlade žene susreću s običnim životom, pokušavajući da obave svakodnevne poslove. I dok se pitamo da li nam je potreban drugi deo The Simple Life upravo su na društvenim mrežama isplivale fotografije koje potvrđuju da ćemo uskoro gledati The Simple Life vol.2.

Paris Hilton i Nicole Richie – The Simple Life 2

Jedan od najupečatljivijih momenata bio je kada su Paris i Nicole radile na farmi. Slike njih kako se nose s poslovima koje su do tada smatrale neprihvatljivim za njihov status slavnih ličnosti ostale su urezane u sećanjima gledalaca. Ali upravo je taj kontrast bio ono što je činilo ovaj show toliko zanimljivim. Iako su imale mnogo izazova pred sobom, Paris i Nicole su uspele da se dobro zabavljaju, čak i u najneočekivanijim situacijama. Njihov humor bio je zarazan. I gledaoci su se brzo zaljubili upravo u njihov šarm i spontanost. Ali iza sve te zabave, The Simple Life je takođe pokazao i dublje poruke. Dok su se Paris i Nicole suočavale sa svakodnevnim problemima običnih ljudi, gledaoci su mogli da se zapitaju o prirodi slave i materijalizma. Show je postavljao pitanja o tome šta je zaista potrebno za sreću i uspeh u životu…

…na njima svojstven način.

SIMPLE LIFE, Nicole Richie, Paris Hilton, (Season 2), 2004, ©20thCentFox/Courtesy Everett Collection / Profimedia

Šta znamo do sada?

Iako detalji show-a još uvek nisu poznati, ono što do sada znamo jeste da fotografije dugogodišnjih najboljih prijateljica naslućuju poratak kultnog show-a. Ako je verujući društvenim mrežama The Simple Life ovog puta se snima za medijsku kuču Peacock, Paris Hilton i Nicole Richie su viđene kako snimanju u Sonic Drive-In restoranu u Duarteu, u Kaliforniji. Paris i Nikol ponovo uskaču u avanture. Najpre su se odvezle u predgrađe Los Anđelesa kako bi radile u restoranu Sonic tokom dana. Tim povodom Nikol je obukla kostim za hot dog kako bi pozdravila sve mušterije!

Nicole Richie i Paris Hilton / Profimedia

Kako će publika sada reagovati?

Naravno, kao i svaka slavna priča, The Simple Life nije bio bez kontroverzi. Neki su tvrdili da je show ismevao ljude iz radničke klase, dok su drugi kritikovali Paris i Nicole zbog njihovog ponašanja. Ipak, većina gledalaca je prihvatila emisiju kao laganu i zabavnu. Iako su se Paris i Nicole kasnije udaljile jedna od druge, ostavljajući The Simple Life iza sebe. Međutim, njihov uticaj na svet zabave ostao je trajan. Danas, dok se sećamo vremena kada su Paris i Nicole bile nezaustavljive, ne možemo da zaboravimo kako su nas njihove avanture nasmejale i inspirisale.

Foto: Profimedia, ©20thCentFox/Courtesy Everett Collection, Instagram: @queensofbravo

Učitati još
Zatvori