Rom Com era is back: Meg Ryan se vraća na filmsko platno
Rom Com era is back: Meg Ryan se vraća na filmsko platno

Rom Com era is back: Meg Ryan se
vraća na filmsko platno

Meg Ryan is back!

Imamo sjajne vesti za sve ljubitelje kvalitetnog rom com filmskog sadržaja iz devedesetih – Meg Ryan se vraća na veliko platno. Ovog puta ne samo kao glumica, već i kao reditelj filma ‘What happens later’ koji nam u bioskope stiže već ove jeseni. Filmski partner joj je David Duchovny, a glumac u ovom ostvarenju glumi njenog bivšeg partnera sa kojim ima neočekivan susret na – aerodromu.

Plot Twist

Meg Ryan i David Duchovny su bivši partneri koji imaju ponovni (slučajni) susret na aerodromu. Nakon decenija razdvojenosti par biva zaglavljen na terminalu usled snežne oluje i ulazi u retrospekciju nekadašnje veze. Bivši ljubavnici upoređuju nekadašnje snove sa sadašnjim životima i pitaju se – da li je njihov ponovni susret puka slučajnost. Dok se preispituju ko je zapravo kriv za raskid i šta se sve u međuvremenu dešavalo par uviđa da je ovaj susret zapravo sudbina.

Scenario filma baziran je na romanu ‘Shooting star’ iza kojeg stoji autor Steven Dietz, a ovo ostvarenje nam stiže u bioskope vrlo brzo, već 13. oktobra.

Meg Ryan kao ultimativna rom com junakinja

Meg Ryan je svojevremeno briljirala u žanru romantične komedije, a njeni filmovi Sleepless in Seattle, When Harry met Sally i You’ve got mail dan danas su na listi najgledanijih. Njena neposrednost u oživljavanju svih tih likova s kraja devedesetih je ono što je publiku kupilo za sva vremena, pa nas je iznenadna vest o novom projektu izrazito obradovala.

Glumica tvrdi da je recept za uspešnu romantičnu komediju koncept dva karakterno suprotna lika, koja kroz razgovor dele ista interesovanja i smisao za humor. Njihov organski bonding rezultira premošćavanjem inicijalnih karakternih razlika, a par iz filma nakon skoro 3 decenije dobija drugu šansu. Nakon gomile akcionih i sci-fi franšiza i holivudskih blokbastera ova jesen miriše na dobru staru (kvalitetnu) romantičnu komediju. Welcome back, Meg!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori