John Krasinski i Ryan Reynolds najavili predstojeći film na vrlo originalan način, uz pomoć Randalla Parka
John Krasinski i Ryan Reynolds najavili predstojeći film na vrlo originalan način, uz pomoć Randalla Parka

John Krasinski i Ryan Reynolds najavili predstojeći film na vrlo originalan način, uz pomoć Randalla Parka

Najavili smo da popularna američka serija The Office dobija reboot. Ali se nismo nadali da ćemo jednu vrstu reuniona dobiti ovako brzo. Naime, Ryan Reynolds i John Krasinski objavili su novi trejler svog nadolazećeg filma, IF, uz pomoć Rendalla Parka. Pitate se kako ovo ima veze sa serijom The Office? Ukoliko ste verni fan ikoničnog sitcoma, čim čujete imena John Krasinski i Rendall Park zajedno, biće vam jasno. Ukoliko niste, bez brige, objasnićemo.

The trailer

Naime, pre premijere pravog trejlera za IF ,publika je dobila uvid u kulise nadolazećeg filma. I to na veoma originalan način. Ryan Reynolds i Randall Park evocirali su jednu ikoničnu scenu iz serije The Office, u tzv. trejleru za novi film koji je napisao i režirao John Krasinski. U njemu, Ryan Reynolds, koji nosi glavnu ulogu predstavlja najnoviji film govoreći o njemu. Park ga prekida, preuzimajući režisersku stolicu, i predstavlja se kao Krasinski, koji osim što je režirao, takođe i glumi u nadolazećem ostvarenju. I da, Rendall ne glumi u filmu. Pojavio se samo kako bi rekreirao ikoničnu scenu iz popularnog sitcoma.

Naime, za one koji ne znaju o čemu se radi, rekreirali su scenu iz devete sezone serije po imenu Andy’s Ancestry, u kojoj Park glumi lik Jima Halperta, koji tumači Krasinski. Tokom epizode, Jim i Pam (Jenna Fischer) zamolili su svog prijatelja Stevea (Park) da glumi Jima, kako bi se našalili i zbunili  Dwight-a ( Rainn Wilson). Park, tvrdoglavo tvrdi da je uvek bio Jim sa kojim je Dwight radio tokom godina. Krasinski i Pam uklanjaju sve fotografije pravog i pružaju slike lažnog para kako bi zbunili Dwight-a.

Radnja prati mladu devokju koja, prolazivši kroz težak period, počinje da vidi imaginarne prijatelje onih koji su odrasli i ostavili ih iza sebe. Nadolazeće ostavarenje je svojevrsni The Office reunion, iz više razloga. Naime, jednom od glavnih likova će Steve Carell pozajmiti svoj glas, koji je inače glavni lik popularnog sitcoma. Ono najinteresantnije od svega jeste da je John Krasinski čak zamenio i svoju profilnu fotografiju za sliku Rendalla Parka. Malo je reći da je ovo odličan marketinški trik. Ne znamo za vas, ali nas su zaintrigirali i ne možemo da dočekamo da odgledamo film.

Foto: Instagram @johnkrasinski/ @sessaodasoito/ Youtube

Učitati još
Zatvori