Uskoro stiže druga sezona hvaljene američke serije „Lioness“ – donosimo sve o tome
Uskoro stiže druga sezona hvaljene američke serije „Lioness“ – donosimo sve o tome

Uskoro stiže druga sezona hvaljene američke serije „Lioness“ – donosimo sve o tome

Special Ops: Lioness je američka serija iz 2023. godine. Iako je prvobitno planirano da ostane u limitiranom izdanju od osam epizoda, usled velikog interesovanja gledalaca i pozitivnih kritika, scenarista i režiser, Taylor Sheridan, nedavno je najavio premijeru druge sezone. Nova (neočekivana) sezona stiže 1. novembra na streaming platformu SkyShowtime. Glavne uloge tumače Zoe Saldana, Nicole Kidman i Laysla De Oliveira. Uz dobro poznatu glumačku postavku, serija Special Ops: Lioness 2 donosi brojna iznenađenja. Između ostalog, u nastavku teksta saznajte koja se latino zvezda priključila ovom projektu.

Osvrt na prvu sezonu

Taylor Sheridan, scenarista i režiser nagrađivane serije Yellowstone, stoji iza špijunskog trilera Special Ops: Lioness.  Kroz osam uzbudljivih epizoda pratimo CIA operativke koje dobijaju tajni zadatak da se infiltriraju unutar radikalne terorističke organizacije na Bliskom istoku. Serija je utemeljena po istinitom događaju, i uz dodate dramske zaplete prikazuje najvažnije principe delovanja grupe, Lioness, koju čine žene. Radnja je usmerena na mladu pripadnicu ove grupe, Cruz Manuelos, dok spretnim koracima pokušava da ukloni čelnika islamističke grupe. Međutim, zadatak ostaje pod znakom pitanja u momentu kad se emotivno zbilži s Aaliyahom, devojkom koja predstavlja jedini put do njene mete.

Serija Special Ops: Lioness – druga sezona

Premisa se drži u strogoj tajnosti. Poznato je samo da će kartel oteti predstavnika vlade. Samim tim, organizacija Lioness dobija još jednu članicu, Josephinu Carrillo, koja će pokušati da izvrši kompleksnu spasilačku misiju. Dobro znanoj glumačkoj ekipi iz prve sezone pridružuje se Genesis Rodriguez. U pitanju je venecuelanska glumica, koja se proslavila u telenovelama Prisionera (2004) i Dame Chocolate (2007), dok je poslednjih godina viđena i u zapaženim holivudskim projektima (Run All Night, Centigrade, The Fugtive, The Umbrella Academy).

Američka premijera zakazana je za 27. oktobar. Domaća premijera uslediće 1. novembra na SkyShowtime streaming servisu. Najpre će biti emitovane prve dve epizode, dok ostale epizode stižu svake naredne nedelje. U nastavku možete pogledati oficijelnu najavu koja je ispunjena akcionim scenama i tenzijom.

Učitati još
Zatvori