Deveta (ujedno i poslednja) sezona serije „Suits“ stiže na Netflix – znamo i kada
Deveta (ujedno i poslednja) sezona serije „Suits“ stiže na Netflix – znamo i kada

Deveta (ujedno i poslednja) sezona serije „Suits“ stiže na Netflix – znamo i kada

Nakon što smo obradovali fanove da je najavljen spin-off popularne serije Suits, sada donosimo ultimativno dobru vest. Deveta sezona serije Suits stiže na Netflix i to vrlo uskoro. Naime, spin-off neće okupiti istu glumačku ekipu, dok nadolazeća, ujedno i poslednja sezona naravno hoće. Glumačka ekipa serije se nedavno sastala na ATX TV festivalu koji poznat po tome da okuplja ljude iz filmske industrije kako bi se prisećali svojih raznih iskustava. Upravo na ovom mini reunionu su glumci saopštili uzbudljivu vest. Fasten your seatbelts, deveta sezona Suits- a stiže na Netflix 1. jula.

Serija Suits

Da će se sezona devet desiti, mogli smo da pretpostavimo. Zašto? Serija je obeležila prethodnu godinu i dobila status jedne od najgledanijih serija ikada. Prema podacima Nielsena, vodeće globalne firme za obradu podataka, bila je prva na listi serija koja je najviše strimovana, na bilo kojoj streaming platformi u Americi, u 2023. godini. I ta informacija nas nije nimalo začudila. Kreirana od strane Aarona Korsha, ova pravna drama je postigla veliki uspeh tokom svog originalnog prikazivanja, od 2011. do 2019. godine i stekla je vernu publiku širom sveta.

Deveta sezona – šta znamo?

Poslednja sezona Suits-a fokusira se na evoluiranu firmu Zane Specter Litt Wheeler Williams, koja se ponovo suočava sa neizvesnošću i promenama nakon što je Robert Zane (Wendell Pierce) preuzeo krivicu pred Udruženjem advokata kako bi spasao Harveyja (Gabriel Macht). Radnja prati legendarnog advokata i izvršnog direktora (COO), dok balansiraju svoj odnos sa poslom i bore se da spasu narušenu reputaciju firme zajedno sa svojim partnerima. Kako Netflix najavljuje, lični životi osnovnih likova se istražuju dublje nego u bilo kojoj sezoni.

Glumačka postava?

Glumača postava koja je odgovorna za uspeh i popularnost serije vraća se svojim ulogama. Gabriel Macht, Rick Hoffman, Sarah Rafferty, Amanda Schull, Dulé Hill i Katherine Heigl biće stalni deo devete sezone, dok će se Patrick J. Adams pojaviti kao specijalni gost.

Ukoliko niste pogledali ovu ikoničnu seriju, preporučujemo da to uradite. Na sreću, sve sezone dostupne su za bindžovanje na Netflix streaming platfomi. Očekuju vas uzbudljive priče pune intriga i advokatskih bravura. Za one koji jesu, preporučujemo jedan rewatch serije Suits, kako bi vam lakše prošlo čekanje 1. jula.

Učitati još
Zatvori