Serija “The Office” dobija nastavak?
Serija “The Office” dobija nastavak?

Serija “The Office” dobija nastavak?

Nakon čitave decenije bićemo svedoci jednog (ne)očekivanog, ali svakako uzbudljivog povratka. Popularna američka serija The Office navodno dobija reboot. Kreator serijala, Greg Daniels, i ovog puta biće na čelu projekta. Iako nemamo mnogo informacija o ovom nastavku sa uzbuđenjem vam prenosimo ovu vest, nadajući se da ćemo uskoro imati prilike da gledamo omiljene nam likove iz serije The Office.

Vest dolazi na krilima završetka WGA i SAG-AFTRA štrajka koji je buktao Hollywood-om do pre svega par dana, efektivno se prekinuvši 27. septembra. Naime, pisci Matthew Belloni i Jonathan Handel, u nedavnom intervjuu za Puck News, dali su svoje lične uvide u nadolazeće projekte nakon preporoda industrije. Vrhunac intervjua bila je upravo njihova najava oživljavanja čuvenog sitcom-a. Istakli su da možemo očekivati reboot ikoničnog komedijskog ostvarenja u koje smo se zaljubili još davne 2005. godine.

Dunder Mifflin crew is back?

Ako se osvrnemo na pozadinu te odluke, možemo zaključiti da ona svakako ima smisla. Ulagati u nove serijale uvek sa sobom nosi određeni rizik. A nakon turbulentnog perioda iz kojeg je industrija upravo izašla, prirodno je tražiti fool-proof alternativu. Serija kakva je The Office svakako da ne obiluje rizikom, budući da njena verna (i nezanemarljiva) fan baza jedva čeka još jedan krug zabave unutar prostorija kompanije Dunder Mifflin. Sigurni smo da za nju neće biti teško naći medijsku kuću i striming servise koji bi je i pokrili. Tako da, sve se uklapa. Ukoliko pak niste upoznati sa likovima i delima unutar kanca, evo premise na kojoj oni počivaju. Dobroćudan, ali totalno neprimeren šef, pomalo neobičan zaposleni koji mu se dodvorava, a tu je i napeta romansa između dvoje zaljubljenih. Inače, reč je o običnom radnom mestu, običnim a takođe jedinstvenim likovima. Sve je to upokovano u unikatan humor.

Za sada još uvek nema reči o tome da li će noviteti postojati i u okviru scenarija ili likova. Ne zna se da li ćemo gledati naše omiljene likove u nastavcima njihovih priča, ili će neki potpuno novi ljudi zauzeti njihova mesta. Vredno je pomena da je za mnoge od prvobitne glumačke ekipe The Office bio prava odskočna daska. Verujemo da se svi osećaju pozitivno pri pomisli o ponovnom okupljanju. Međutim, neke je ta odskočna daska bacila u brdo obaveza, te ne bismo ništa prenaglo zaključili.

Foto: Instagram @theoffice

Učitati još
Zatvori