Nove krimi španske serije na Netflixu koje ne treba da propustite
Nove krimi španske serije na Netflixu koje ne treba da propustite

Nove krimi španske serije na Netflixu
koje ne treba da propustite

Da smo i mi i vi ljubitelji španskih serija, nije tajna. Takođe je tačno da smo u neprekidnoj potrazi za novim materijalima koje bismo pogledali. Španske serije koje su ove sezone dospele u Netflix katalog će vas sigurno zaintrigirati. Od mračnih drama do uzbudljivih krimi priča zasnovanih na stvarnim događajima, španska produkcija nudi raznovrstan sadržaj koji koje će vas uvući u svet tajni, ambicije i nepopravljivih grešaka.

Mano de Hierro

Ako ste ljubitelji uzbudljivih kriminalističkih drama, Mano de Hierro je serija koju ne smete da propustite. Režiju potpisuje Lluís Quílez, poznat po filmu Bajocero, a radnja prati Joaquína Manchadoa ( igra ga Eduard Fernández), vlasnika glavne terminale u luci Barcelona. Ova terminala je ključna za protok više od 30.000 kg kokaina svake godine. Serija je prepuna tajni, ambicije i osvete, što vodi ka brutalnom sukobu koji može da ugrozi stabilnost koju je Manchado postigao tokom godina.

Clanes

Clanes je serija koja stvarne događaje uzima kao osnovu, ali se ne drži strogo biografskih činjenica ili true crime pristupa. Umesto toga, koristi stvarne likove i događaje da stvori svoju jedinstvenu priču. Fokusira se na advokaticu koja se zaljubljuje u prestupnika i upada u kriminalnu mrežu iz koje je teško izaći neozleđena. U glavnim ulogama su Clara Lago i Tamar Novas, koji su prikazali likove iz stvarnog života. Serija je zanimljiva kombinacija narkokulture i telenovela, a uspešno je zadržala prvo mesto na Netflixu više od mesec dana.

El Caso Asunta

Ako vas zanimaju dramatične kriminalne priče zasnovane na stvarnim događajima, El Caso Asunta je serija koju treba da pogledate. Slična El Cuerpo en Llamas, ova serija pretvara jedan od najpoznatijih slučajeva crne hronike u Španiji u uzbudljivu dramu sa snažnom osnovom u stvarnosti. U glavnim ulogama su Candela Peña, Tristán Ulloa, Javier Gutiérrez, María León, Carlos Blanco i Alicia Borrachero. Serija je još jedan dokaz sposobnosti Netflixa da transformiše stvarne tragedije u uzbudljive priče koje drže gledaoce, kako se to često kaže, na ivici sedišta.

Učitati još
Zatvori