„Suits“ Reunion: Glumačka ekipa serije ponovo na okupu, znamo i gde
„Suits“ Reunion: Glumačka ekipa serije ponovo na okupu, znamo i gde

„Suits“ Reunion: Glumačka ekipa
serije ponovo na okupu, znamo i gde

Nakon nedavne vesti da popularna pravna drama Suits dobija spin-off, za sve ljubitelje ove serije – imamo još bolju vest. Spin-off serijala podrazumeva sasvim novu glumačku postavu, te verujemo da ima i onih koje ova vest i nije toliko obradovala. Zato, ova zasigurno hoće. Naime, omiljeni nam glumci serije Suits ponovo će se okupiti, gde će se zajedno prisećati svojih iskustava sa rada na seriji. ATX TV festival, poznat po tome da okuplja ljude iz filmske industrije, sada organizuje reunion originalne glumačke postave Suits-a.

IMBD/ USA Netwoork

Reći da je serija Suits hit, bila bi understatement. Tome u prilog ide činjenica da je ova serija obeležila minulu godinu, s obzirom na to da je prema podacima Nielsena, vodeće globalne firme za obradu podataka, bila prva na listi serija koja je najviše streamovana, na bilo kojoj streaming platformi u Americi, u 2023. godini. ATX TV festival je upoznat sa svim ovim podacima, te su odlučili da okupe na jednom mestu ekipu serije.

IMBD/ USA Netwoork

Naime, ovaj festival okuplja glumce i ljude iz filmske industrije kako bi zajedno proslavili svoje omiljene trenutke na TV-u kao jedna zajednica. Prikazuje prošle, sadašnje i nadolazeće serije kroz okupljanja, intimne Q&A sesije, i panel diskusije. Projekcije uključuju nikada emitovane pilote, prerano otkazane serije, trenutne favorite i svetske premijere. Paneli se kreću od dubinskih istraživanja industrije do razgovora usmerenih na fanove, zajedno sa diskusijama o odgovornosti TV-a i uticaju na kulturu.

IMBD/ USA Netwoork

Šta znamo?

Ne mnogo. Na oficijalnoj stranici festivala pozivaju sve fanove serije da se pridruže na Suits reunion-u, kako bi zajedno napravili retrospektivu serije. Kako ističu, glumci serije će se prisećati nekih od emotivnih momenata. Uz to, govoriće se o tome šta je seriju učinilo toliko popularnom. Ono što se verovatno najviše pitate – da li će cela ekipa serije prisustvovati? Za sada nisu svi potvrdili. Ono što sa sigurnošću znamo jeste da će kreator serije Aaron Korsh prisustvovati, kao i glumci – Patrick J. Adams (Mike), Sarah Rafferty (Donna), Dulé Hill (Alex) i Amanda Schull (Katrina Bennett). Nadamo se da će uskoro i ostatak ekipe potvrditi dolazak.

Učitati još
Zatvori