Da li će ova glumačka četvorka tumačiti glavne uloge u biografskim filmovima o članovima ikoničnog benda The Beatles?
Da li će ova glumačka četvorka tumačiti glavne uloge u biografskim filmovima o članovima ikoničnog benda The Beatles?

Da li će ova glumačka četvorka tumačiti glavne uloge u biografskim filmovima o članovima ikoničnog benda The Beatles?

Bilo da ste fan The Beatlesa ili ne, verujemo da postoji barem jedna pesma od ikoničnog engleskog rok benda koju volite. Fanove smo već obradovali vešću da nam stižu čak četiri biografska filma o članovima benda The Beatles. A verujemo da će svakog zaintrigirati uzbudljive priče iz njihovih života. Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr, George Harrison dobiće zasebne filmove koje će režirati Sam Mendes. Ovi biografski filmovi uskoro kreću sa snimanjem, a njihovo prikazivanje se očekuje da će biti 2027. godine. Ono što je možda i najuzbudljivija vest osim čijenice da ćemo imati priliku da pogledamo razvojni put članova benda, jeste ko će iste i tumačiti. Iako neproverene, glasine su da će rok muzičare tumačiti četvorica fantastičnih glumaca. U nastavku teksta, saznajte koji će se glumci oprobati u ulogama rok zvezda popularnog benda The Beatles.

The fantastic four

Kada smo čuli da biografski filmovi o članovima ikoničnog rok benda stižu, odmah su nam se nametnula dva pitanja. Prvo je – kada ćemo imati priliku da ih pogledamo. Na to pitanje smo odgovorili, te po svemu sudeći 2027. će u istoriji bioskopskih dvorana ostati zapamćena kao Godina Beatlesa. Drugo pitanje na koje smo čekali odgovor sve do sada je – ko će tumačiti famoznu četvorku? I dobili smo ga. Ako su glasine istinite, Paula McCartneyja će igrati Paul Mescal, Johna Lennona Harris Dickinson, Ringo Starra Barry Keoghan, a Georgea Harrisona Charlie Rowe.

The right choice indeed

Ne znamo za vas, ali naše uzbuđenje za nadolazeće biografske filmove je poraslo kada samo čuli ko će tumačiti članove benda. Ukoliko su vesti tačne, očekujemo da će ova ostvarenja biti i te kako vredna pažnje. Paul Mescal je jedan od najtraženijih glumaca Hollywooda, s obzirom na to da je briljirao u seriji Normal People, te da je bio nominovan za Oskara za film After sun. Barryja Koeghana smo zavoleli u filmu Saltburn. Iako kontraverzna, njegova uloga u pomenutom filmu će definitivno ostati upamćena. Verujemo da će Koeghanova autentična prisutnost na ekranu prikazati originalnost često potcenjenog člana benda.

Jednog od najpoznatijih članova benda Johna Lennona igraće Harris Dickinson. On će imati možda i najteži zadatak, s obzirom na to da postoji dosta filmova o popularnom muzičaru. Ako je sudeći po njegovim ulogama u ostvarenjima Triangle of Sadness i The Iron Claw, verujemo da će opravdati očekivanja. Charlie Rowe je prvenstveno bio razmatran za ulogu Georga Harrisona, ipak, glumac je nedavno negirao da je će tumačiti tihog Beatlesa-a.

Iako glumačka postava još nije zvanično potvrđena, očekuje se da će zbog iste sva četiri biografska filma nadmašiti očekivanja. Svaki film će biti ispričan iz perspektive jednog člana benda, pre nego što se svi spoje kako bi ispričali zajedničku priču o najvećem bendu u istoriji muzike.

Učitati još
Zatvori