The Last Of Us: Objavljena glumačka postava za drugu sezonu
The Last Of Us: Objavljena glumačka postava za drugu sezonu

The Last Of Us: Objavljena glumačka
postava za drugu sezonu

The Last of Us bila je jedna od dugo iščekivanih serija prošle godine. Zasnovana na istoimenoj video-igrici, The Last of Us apokoliptična je drama koja prati dešavanja u Americi nakon što je smrtonosni virus uništio živote mnogih i promenio svet u kojem stanovnici žive. Osim što jednu od glavnih uloga tumači Pedro Pascal, razlog popularnosti ove serije je i njena radnja, koja bespogovorno drži pažnju. Ubrzo nakon svoje premijere pokazala se kao masovni uspeh za HBO. Fanovi sa nestrpljenjem iščekuju drugu sezonu koja je zvanično odobrena od pomenute streaming platforme. Nedavno je objavljen spisak glumačke postave za drugu sezonu, koja je svojevrstan hint da će i naredna sezona biti pravi spektakl.

Naime, The Last of Us je zvanično zavredila titulu najgledanijeg naslova ikada na HBO streaming platformi u Evropi. Smeštena 20 godina nakon pada moderne civilizacije, serija prati imunog na virus Joela, kojeg tumači Pedro Pascal,  koji je unajmljen da prokrijumčari Ellie, 14-godišnju devojčicu (Bella Ramsey), iz opresivne karantinske zone. Ono što je sve fanove obradovalo je to što će pomenute dve glavne uloge nastaviti da tumače isti glumci. Pomenuti hit, koji je bio nominovan za Emmy nagradu, imao je jaku glumačku ekipu sporednih likova u prvoj sezoni i čini se da će nastaviti u istom duhu.

The Last Of Us (1)
IMDB

The Last of Us crew

Seriju proširuje svoju glumačku postavu i dodaje još četiri nova glumca. Danny Ramirez , Ariela Barer, Tati Gabrielle i Spencer Lord će se pridružiti drugoj sezoni popularne serije. Ramireza je proslavila uloga u nastavku popularnog filma Top Gun, naslovljenog Top Gun: Maverick. On će tumačiti ulogu Mannyja, lojalnog vojnika, kojeg karakterišu vedar duh i odanost prijateljima onda kada je to najviše potrebno. Barer tumači Mel, mladu doktorku, dok će Gabrielle tumačiti Noru, takođe vojnu doktorku, koja se bori da se pomiri sa greškama svoje prošlosti. I na kraju, Lord igra Owena, nežnu dušu zarobljenu u telu ratnika, osuđenu da se bori protiv neprijatelja koje odbija da mrzi. Osim ove nedavno najavljene postave, HBO je najavio da će se između ostalih, drugoj jsezoni takođe pridružiti i Catherine O’Hara.

 

Foto: Instagram @thelastofus / IMDb

Učitati još
Zatvori