„The Office“ dobija australijsku verziju, i to sa glavnom ženskom ulogom – otkrivamo sve detalje
„The Office“ dobija australijsku verziju, i to sa glavnom ženskom ulogom – otkrivamo sve detalje

„The Office“ dobija australijsku verziju, i to sa glavnom ženskom ulogom – otkrivamo sve detalje

The Office serija je jedna od najpopularnijih i najvoljenijih mockumentary-ja na svetu. Napisana od legendarnog Rickyja Gervaisa koji je napisao i glumio u najgledanijoj britanskoj seriji After Life, prošla je skoro ceo svet i dobila različite verzije u mnogim zemljama. Definitivno najpopularnija jeste američka verzija u kojoj je Steve Carell u jednoj od glavnih uloga. Ova serija je sa potpunim pravom postala (i ostala) voljena. Gledaoci zajedno sa likovima prolaze kroz veliki deo odraslog života koji se odvija u jednoj, naizgled običnoj, kancelariji.

Fanove će obradovati vest da je u pripremi i australijska verzija serije – i to sa glavnom ženskom ulogom.

The Office – serija koju nastavljamo da volimo

Australijsko izdanje serije The Office — 13. globalne inkarnacije kultne humoristične serije — polako poprima završni oblik, a Prime Video je objavio zvaničan datum premijere – 18. oktobar.

Do sada smo navikli da u glavnim The Office ulogama (menadžera) budu muškarci – Steve Carell i Ricky Gervais. Ovog puta u regional manager ulozi će se naći Felicity Ward.

U australijskoj verziji The Office, Felicity Ward dobija vesti iz glavne kancelarije da će zatvoriti njenu filijalu i naterati sve da rade na daljinu. Svojstveno ovoj poziciji, glavna glumica daje obećanja koja ne može da održi. To, naravno, sve čini kako bi održala svoju radnu porodicu na okupu.

the office serija australijska verzija
Mary Evans / AF Archive / Nbc / Profimedia

Cast & more

Pored Felicity, u australijskoj verziji će se pojaviti i Edith Poor, poznata po ulogama u The Lord of the Rings: The Rings of Power i Sweet Tooth, kao i Steen Raskopoulos, Shatri Sebbens i Josh Thomson. Sudeći po globalnoj popularnosti američke i britanske verzije ove serije, verujemo da ni australijska neće biti izuzetak.

The Office je mnogima omiljena serija i glavni izbor svakodnevne watch liste. Ovo izvorno britansko ostvarenje donelo je veliku slavu mnogim glumcima koji su se u njemu pojavili. Ljubavna priča Jima (John Krasinski) i Pam (Jenna Fischer) postala je obrazac za traženje svoje druge polovine, a Dwightova (Rainn Willson) upornost i istrajnost mnogima motivacija da daju sve od sebe u svom kancelarijskom poslu.

Fanovi se nadaju da će i ova verzija ispuniti očekivanja i postati jedna od najgledanijih. Sudeći po tome da se u ovom trenutku unose neke svetle promene, poput žene u glavnoj ulozi, verujemo da će to biti slučaj.

Foto: Mary Evans / AF Archive / Nbc / Profimedia; Instagram: @primevideoaunz, @felicityward

Učitati još
Zatvori