Svi pričaju o Netlixovoj seriji „The Perfect Couple“ sa Nicole Kidman – a ovo su naši utisci
Svi pričaju o Netlixovoj seriji „The Perfect Couple“ sa Nicole Kidman – a ovo su naši utisci

Svi pričaju o Netlixovoj seriji „The Perfect Couple“ sa Nicole Kidman – a ovo su naši utisci

Ako je jedno sigurno – to je da će Nicole Kidman prihvatiti ulogu u seriji u kojoj igra bogatu ženu sa tajnama. To je slučaj i sa serijom The Perfect Couple, koja je, otkada se nedavno pojavila na Netflixu, postala pravi hit. Pored toga što je okupila velika glumačka imena i što je snimana na prelepoj lokaciji istočne Amerike, serija ima i odličan scenario. Deluje da svi pričaju o ovoj seriji – da li zbog toga što se leto bliži kraju, a serija evocira upravo ležernost tih dana koji nam izmiču – da li zbog toga što su i scenario i gluma originalni.

Koji god da su razlozi, serija je trenutno među najgledanijim na streaming platformi Netflix. Journal tim je pogledao svih šest epizoda, naravno. Tako, otkrivamo razloge zbog kojih treba da se nađe na vašoj watchlisti – i zašto je baš ona bingeworthy štivo koje nas je zarazilo.

What’s the story?

The Perfect Couple je serija koja se na Netflixu pojavila početkom septembra, odnosno 5. septembra. Ista je okupila velika glumačka imena. Tako u glavnim ulogama gledamo Nicole Kidman i Lieva Schreibera. U glumačkoj postavki je i Meghann Fahy, koja se proslavila ulogom Daphne u The White Lotus, Dakota Fanning i Jack Reynor, među ostalima.

Premisa serije je sledeća. U ostrvskoj državi Nantucket je leto – i sezona venčanja zvanično je počela. Posebno važno je Otis-Winbury venčanje – važi za ono koje će svi pamtiti. Mladoženjini roditelji su bogati i na proslavi neće štedeti. Ipak, proslava će biti upaćena po nečemu potpuno neočekivanom.

Naime, na prelepoj plaži isplivaće telo – i to samo nekoliko sati pre ceremonije. Iznenada, svi od gostiju postaju osumnjičeni. Kada se šef policije, Ed Kapenash, pojavi da intervjuiše mladu, mladoženju, njegove roditelje i druge – shvatiće da nijedan par nije savršen.

The Perfect Couple je, takođe, adaptacija istoimenog romana iz 2018. godine spisateljice Elin Hilderbrand. Isti se našao na listi bestselera New York Times-a.

The Perfect Couple – serija o kojoj svi pričaju

Zbog čega svi pričaju o ovoj seriji? Pre svega, žanr misterije, u kom je ova serija, retko kada nije interesantan gledaocima. Iako – naravno – volimo i komedije, drame, pa i horore i naučnu fantastiku, misterija je ono što zaista gotovo uvek znači i bingeworthy sadržaj.

Ova serija drži vam pažnju od samog početka. Iako je donekle predvidljiva, ipak ne možete da odolite a da je ne pratite. Tako je definitivno serija koju bismo preporučili kao vikend bingeworthy sadržaj. Drugi razlog zašto nam se serija dopala jeste i činjenica da nijedan od likova nije posebno simpatičan – a upravo u tome je šarm priče.

Mnogi seriju The Perfect Couple porede upravo sa gorepomenutim hitom The White Lotus. Mi možemo zaključiti i da u velikoj meri podseća na seriju Big Little Lies. Ako ste istu pogledali, scene policijskog ispitivanja definitivno će vam biti poznate.

Misterija, ali i satira, deluju kao dobar izbor za pisce i scenariste – a i gledaoce. Uklopljeni sa kvalitetnom glumom, estetičnim enterijerima i eksterijerima, ovi elementi – čini se – dovoljni su da stvore hit na Netflixu. Iako se može posmatrati kao lako štivo, preporučujemo da ovu seriju ipak gledate bez distrakcija. Mnogi detalji mogu vam promaći – a oni su, kako znamo, najbitniji.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori