Jennifer Lawrence priprema film kom se svi raduju – otkrivamo detalje
Jennifer Lawrence priprema film kom se svi raduju – otkrivamo detalje

Jennifer Lawrence priprema film kom se svi
raduju – otkrivamo detalje

Glumica Jennifer Lawrence je jedna od omiljenih u filmskoj industriji, a The Hunger Games, Mother! i Passengers samo su neki od filmova koje smo dodali na listu najgledanijih. Kako smo odredili letnje filmske favorite, vreme je da se posvetimo vestima koje se tiču budućnosti filmskog platna. U poslednje vreme na društvenim mrežama mogli smo da primetimo šuškanje u vezi sa novim filmom, a i Jennifer je svoje fanove zainteresovala pomalo tajanstvenim Instagram objavama. Naime, najavljeno je da će Jennifer Lawrence igrati glavnu ulogu u novom filmu The Wives. The Wives je murder-mistery film zasnovan na (dobro poznatoj) reality franšizi The Real Housewives.

Sudeći po reakcijama i komentarima JLaw fanova, u novom filmu nas očekuje dosta drame, vina i luksuza.

The Wives: Jennifer Lawrence u glavnoj ulogi – šta sve znamo do sada

Jennifer Lawrence će glumiti u u filmu The Wives u koprodukciji Apple i A24 studija. Filmovi A24 studija veoma su poznati i voljeni među filmofilima, a vest da će i ovaj film biti u njegovoj produkciji obećava kvalitet. Na filmu će raditi i dramaturg Jeremy O. Harris, poznat po svom radu na predstavama Zola i Slave Play.

Navodno je bilo dosta konkurencije oko ovog filma, međutim, pobedu su odnela dva ogromna spomenuta studija. Film je, sudeći prema glasinama, zasnovan na reality franšizi The Real Housewives. Ljubitelji ovog reality-ja vrlo dobro znaju šta sve može da ih očekuje. Ovaj murder-mistery film su napisali Michael Breslin i Patrick Foley. Pored Jennifer Lawrence, još uvek ne postoje informacije o ostatku glumačke ekipe. Međutim, sudeći po hype-u koji izaziva, možemo se nadati još nekim velikim filmskim zvezdama. 

Release-date kao ni okvirna radnja još uvek nisu poznati. Dok s nestrpljenjem iščekujemo film The Wives, možemo se podestiti A24 filmskog maratona i filmova poput The Florida Project i Uncut gems.

the wives jennifer lawrence film
Jennifer Lawrence / Annual GLAAD Media Awards / John Nacion/NurPhoto/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Foto: John Nacion/NurPhoto/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia; Instagram: @1jnnf

Učitati još
Zatvori