Izdvajamo tri serije koje su ukinute ove godine – iako su imale sjajne recenzije
Izdvajamo tri serije koje su ukinute ove godine – iako su imale sjajne recenzije

Izdvajamo tri serije koje su ukinute ove godine – iako su imale sjajne recenzije

Ni sjajne recenzije, kao ni uspešan prijem kod publike nisu bili dovoljni da naslove s naše liste spase od otkazivanja. Tri izvrsne serije od kojih smo se oprostili ove godine čekaju vas u nastavku.

A kad smo kod prisećanja, svakako bacite pogled i na najbolje mini serije koje su vam možda prošle ispod radara. Iste – moramo napomenuti – možete pogledati za jedno (letnje) popodne.

Ukinute serije


The Brothers Sun

Prvo iznenađenje dočekalo nas je već na startu godine. Netflix je 2024. počeo obećavajuće – njihova miniserija The Brothers Sun ubrzo po premijeri postala je najgledaniji naslov na toj platformi. Stoga je kao pravo iznenađenje došla Netflixova odluka, obznanjena još početkom marta, da otkaže nadolazeće sezone ovog naslova.

Podsetimo, radnja prati sinove gangsterske porodice Sun – dok jedan beži od svog porekla, drugi je krenuo očevim stopama. Ipak, zadnja reč biće ona njihove majke. Glavna glumačka zvezda serije je Oscarovka Michelle Yeoh.

Primo

Maksimalna ocena kritičara ostvarenih na stranici Rotten Tomatoes, sugerisala bi sjajan naslov kojem predviđate blistavu budućnost. No, izgleda da nije tako. Barem ne u slučaju serije Primo, koja je takođe otkazana nakon samo jedne sezone.

Ova humoristična serija koncentrisana je oko latinoameričke porodice u kojoj pratimo tinejdžera kojeg uz samohranu majku odgaja i petorica ujaka. Ako tražite seriju ograničenog trajanja koja će vas zabaviti – Primo bi mogao biti sjajan izbor.

Julia

Nakon dve sezone platforma MAX se odlučila na ukidanje serije Julia. Spomenuti naslov za temu ima život poznate američke kuvarice i televizijske ličnosti, Julie Child. Njena priča već je ekranizovana, i to u biografskom filmu Julie & Julia u kojem je glavna uloga poverena legendarnoj Meryl Streep. Gledaoci su ovu humorističnu seriju okarakterisali kao savršen feel-good naslov, koji vredi pogledati – uprkos otkazivanju.

P.S: A kad smo kod feel-good naslova, ovih se filmova uvek rado setimo – čekaju vas na linku.

Foto: Netflix / Amazon Freevee / Seacia Pavao / MAX / IMDb

Učitati još
Zatvori